2012-11-29 19:20:05
Φωτογραφία για ΠΛΑΘΑ : ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Η Ζαλγκίρις Κάουνας θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (30/11, 20:00) κι ο προπονητής της, Ζοάν Πλάθα, εξήγησε πως για να πετύχει τους στόχους της, πρέπει να συνεχίσει αήττητη στη Λιθουανία.

«Την περασμένη εβδομάδα πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας, την πρόκριση στο ΤΟΡ 16. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό, αλλά τώρα είμαστε πεινασμένοι για κάτι ακόμη καλύτερο. Η πρώτη ευκαιρία μας είναι αυτή την Παρασκευή (30/11). Πρέπει ακόμη μία φορά να αποδείξουμε πως είμαστε ικανοί να ανταγωνιστούμε τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Αν θέλουμε να κυνηγήσουμε ακόμη ένα στόχο και να φτάσουμε στα playoffs, πρέπει να είμαστε απολύτως δυνατοί στην έδρα μας. Ίσως κάνουμε μερικές ήττες εκτός έδρας, αλλά στη Žalgirio Arena πρέπει να παραμείνουμε αήττητοι. Δε νομίζω πως ακόμα έχουμε φτάσει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Ακόμα ωριμάζουμε» είπε στο euroleague.net εν όψει της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ο προπονητής της λιθουανικής ομάδος.

Με 6-1 η ομάδα του 49χρονου Ισπανού ηγείται του γ' ομίλου έναντι 5-2 του Ολυμπιακού και η μοναδική της ήττα σημειώθηκε στην έδρα της Τσεντεβίτα (108-106 2η παρ.).

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ