2012-11-30 13:32:23
Φωτογραφία για Σε κυκλοφορία τα πρώτα εισιτήρια του φάιναλ-φορ
Το πρώτο πακέτο των εισιτηρίων για το φετινό φάιναλ-φορ διατίθεται μέσω ιντερνετ από την Παρασκευή το πρωί και την ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. Δείτε τις τιμές και τις ...σουίτες.

Το Λονδίνο και το φάιναλ-φορ είναι ακόμη μακριά, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το γνωστό "των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρέψουν".

Ήδη ξέρουμε τις περισσότερες ομάδες που προκρίθηκαν στο τοπ-16 (ανάμεσά τους Ολυμπιακός και ΠΑΟ) οπότε αν είστε "πιστοί" των ομάδων σας, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, καθώς τα εισιτήρια της μεγάλης γιορτής (10-12/5/2013) τέθηκαν από το πρωί της Παρασκευής σε κυκλοφορία!

Στην υπερσύγχρονη 02 Αρένα της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου το φάιναλ-φορ θα ρίξει άγκυρα για δυο χρόνια (φέτος και το 2014) θα αναδειχθεί ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης (εκτός αν ο Ολυμπιακός κάνει το repeat)

Όπως συνηθίζει η Ευρωλίγκα αποφάσισε να θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του μεγάλου ραντεβού από νωρίς, ώστε οι φίλαθλοι ανά την Ευρώπη να έχουν χρόνο να διαλέξουν, αλλά να κάνουν και τον προγραμματισμό τους.


Πόσο κάνουν τα εισιτήρια; Δεν είναι και φτηνά, αλλά μη ξεχνάτε τι αγώνες θα δείτε και σε ποια πόλη θα πάτε.

Ξεκινάνε από 160 ευρώ (και για τα 4 ματς) που βρίσκονται στο πάνω-πάνω διάζωμα (και όπως τονίζεται δεν συνιστάται για άτομα που πάσχουν από υψοφοβία) και συνεχίζονται ως εξής:

295 ευρώ για το δεύτερο επίπεδο

395 ευρώ για το τρίτο επίπεδο

495 ευρώ στο πρώτο επίπεδο του κάτω διαζώματος

595 ευρώ στο δεύτερο επίπεδο του κάτω διαζώματος (κοντά στον αγωνιστικό χώρο)

Για τους έχοντες αρκετά ευρώ (λέμε τώρα) υπάρχουν και ειδικά πακέτα για σουίτες (αλλά και όσους θέλουν να δουν τα ματς πίνοντας το ποτό τους)  που έχουν διάφορες διαβαθμίσεις και εξυπηρετήσεις.

Πάρτε μια ιδέα:

Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να μπείτε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας (euroleague.net) βρίσκετε όλες τις πληροφορίες και αγοράζετε εισιτήρια.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ