2012-12-02 21:19:36
Φωτογραφία για Νίκη του Λεβαδειακού επί της Κέρκυρας
Με γκολ των Ζησόπουλου και Κόρμπου ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-0 την Κέρκυρα για την 13η αγωνιστική της Super League και έφτασε στους 18 βαθμούς. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Κέρκυρα λόγω αποβολής του Αγρίτη

Την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα και τέταρτη συνεχόμενη πανηγύρισε την Κυριακή (2/12) η ομάδα του Λεβαδειακού η οποία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής επικράτησε με 2-0 της Κέρκυρας στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρηση και με τα γκολ του Ζησόπουλου και του Κόρμπου πήρε το "τρίποντο" φτάνοντας στους 18 βαθμούς. Από την άλλη η Κέρκυρα ήταν κακή στον αγώνα, ενώ αγωνίστηκε και με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στο Αγρίτη.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες με τον Λεβαδειακό να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να ψάχνει το γκολ το οποίο δεν ήρθε. Από την άλλη η Κέρκυρα φάνηκε πως ήθελε να κρατήσει το μηδέν και δεν απείλησε την εστία του Κυριακίδη.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (53'-55') με το γκολ του Μουλόπουλου και την αποβολή του Αγρίτη "καθάρισε" την υπόθεση νίκη. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε για την ομάδα της Βοιωτίας ο Κόρμπος, ενώ η Κέρκυρα δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής/Βοηθοί: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)/Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών)

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Μεντί (65' Νικολακάκης), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (81' Ρομέου), Ακόστα, Ναπολεόνι (77' Μίλιεβιτς).

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Πετρούσης, Κοντοδήμος, Ηλιάδης, Γκούμας (66' Τσοκάνης), Μπουκουβάλας, Γιάντσης (73' Βασιλόγιαννης), Αγρίτης, Μπάρκογλου (84' Σίμωσης).

Κίτρινες κάρτες: Χοσέμι (70', Λεαβδειακός), Μάρτινς (74', Λεβαδειακός)-Μπουκουβάλας (14', Κέρκυρα), Πετρούσης (61', Κέρκυρα), Ηλιάδης (68', Κέρκυρα)

Κόκκινες κάρτες: Αγρίτης (55', Κέρκυρα)

Σκόρερ: Ζησόπουλος (53', Λεβαδειακός), Κόρμπος (73', Λεβαδειακός)

Πιο δραστήριος ο Λεβαδειακός

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Λεβαδειακό να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να είναι λίγο δραστήριος.

Στο 5ο λεπτό ο Μάρτινς με ωραία ατομική ενέργεια έδωσε στον Ναπολεόνι, αυτός στον Πόι ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ και στο 16' την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Κόρμπου.

Η Κέρκυρα είχε μια καλή στιγμή στο 23', όταν από το σουτ του Αγρίτη μπλόκαρε την μπάλα ο Κυριακίδης. Στο 24' η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μουλόπουλος έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Ναπολεόνι, όμως ο Βενέτης απομάκρυνε τη μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (28') ο Μουλόπουλος έκανε την σέντρα από δεξιά ο Πετρούσης είχε καλή θέση και απομάκρυνε με το κεφάλι προλαβαίνοντας τον Ναπολεόνι.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 33 για τους γηπεδούχους. Μετά από επιμονή του Μάρτινς μέσα στην περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Ναπολεόνι, όμως το σουτ του στην κίνηση έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

"Τελείωσε" το ματς σε ένα δίλεπτο

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά. Ο Ακόστα στο 46' έκανε το σουτ από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Στο 53' η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Ναπολεόνι, η μπάλα έφτασε στον Ακόστα ο οποίος έκανε το γύρισμα μέσα από τη μικρή περιοχή και ο Ζησόπουλος από κοντά έκανε το 1-0.

Το ματς ουσιαστικά "τελείωσε" δύο λεπτά αργότερα (55') όταν η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Αγρίτη για χτύπημα στον Μεντί.

Στο 70' από την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χοσέμι, ο Αναστασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά με γροθιές, ενώ έκανε το ίδιο και στο 72' στην κεφαλιά του Πόι.

Ένα λεπτό όμως αργότερα (73') δεν τα κατάφερε και ο Λεβαδειακός με κεφαλιά του Κόρμπου από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα έκανε το 2-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Λεβαδειακός βλέποντας πως και η Κέρκυρα δεν μπορεί να απειλήσει, έριξε τον ρυθμό του. Έτσι το τελευταιο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου να πανηγυρίζουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα (πέμπτη συνολικά).

MVP της αναμέτρησης

Ο Γιώργος Ζησόπουλος είναι από τους πρωταγωνιστές. Ο αμυντικός μέσος του Λεβαδειακού πέτυχε το πρώτο γκολ και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη των "πρασίνων" επί της Κέρκυρας.

Η απογοήτευση

Ο Αγρίτης ήταν ο παίκτης που απογοήτευσε στην αναμέτρηση. Στο 55' χτύπησε σε διεκδίκηση της μπάλας τον Μεντί με αποτέλεσμα να δεχθεί την απευθείας κόκκινη κάρτα και να αφήσει την Κέρκυρα με δέκα παίκτες.

Στατιστικά Αγώνα

2 Γκολ 0

2 Ασίστ 0

14 Τελικές Προσπάθειες 1

6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 0

6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1

2 Κεφαλιές 0

1 Αποκρούσεις 5

2 Επεμβάσεις 30

21 Κλεψίματα 16

11 Φάουλ 16

2 Οφσάιντ 2

6 Κόρνερ 0

40 Λάθη 52

13/45   Γεμίσματα 0/2

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ