2012-12-02 21:18:42
Φωτογραφία για Η Μαρία Λουΐζα σε ρυθμούς Χριστουγέννων: Για ποιον έπεσε στα... πατώματα; (Φωτογραφίες)
Η Μαρία Λουΐζ Βούρου περιγράφει στο markos.tv πως πέρασε το Σαββατοκύριακο και μας δείχνει το στολισμένο δέντρο και τζάκι της! Για ποιον... έπεσε στα πατώματα; Που τη "συνέλαβε" ο φακός σε μεγάλα κέφια να χορεύει; Η όμορφη παρουσιάστρια στις πιο προσωπικές της στιγμές «Ήρθε λοιπόν και ο Δεκέμβρης!! Καλό μας μήνα!! Τελευταίος και αποχαιρετιστήριος για αυτή τη χρονιά! Αρχίζουμε και μπαίνουμε για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών! Όλο και περισσότερα σπίτια βλέπω να στολίζονται, δρόμοι και καταστήματα να φορούν τα Χριστουγεννιάτικα τους και να μας προσελκύουν στις βιτρίνες!!! Πειρασμός κανονικός! (να είχαμε και λεφτά καλά θα ήταν!!)

 

Επειδή όμως δεν πρέπει να τα βάφουμε μαύρα που φέτος θα είναι λίγο πιο δύσκολες γιορτές αποφάσισα να κάνω μικρά πραγματάκια το σ/κ για να ξεκινήσει ο Δεκέμβρης δυναμικά, με αισιοδοξία και χαμόγελα!!  (και χωρίς να χαλάσω χρήματα χιχι)


- στόλισα το δέντρο, το τζάκι, το μπαλκόνι και το σπίτι γενικότερα της θείας μου!! (αν μπορούσα θα έβαζα περισσότερα αλλά άρχισε τη γκρίνια της..)

- μαγειρέψαμε και φάγαμε ωραίο σπιτικό φαγητάκι με κρασάκι και καλή παρέα..

- επισκέφτηκα τους φίλους μου Όλγα και Νίκο στο σπίτι τους και έγινα πάλι παιδί αφού καθόμουν και έπαιζα κρυφτό με την κόρη τους και άλλα παιδάκια!! Χαμός! (όλο το σπίτι τους σφουγγάρισα έτσι όπως κυλιόμουν στα πατώματα για να παίζω με τα μικρά!!!)

- αποδέχτηκα με μεγάλη μου χαρά την πρόσκληση της Αγγελικής και του Στέλιου για να γιορτάσουμε σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί τα γενέθλια τους!! Και περάσαμε φανταστικά!! Φυσικά είχα και το φιλαράκι μου Δημήτρη Μάρκο!! (που να δείτε χορο που έριξε!! Έχω φωτογραφίες ντοκουμέντα!!)

Ήταν ένα γεμάτο σ/κ.. Πέρασα πολύ όμορφα με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ.. Γιαυτό λοιπόν αφήστε την κακή διάθεση και οργανώστε όμορφα πράγματα με τους δικούς ανθρώπους! Ή ακόμα και με ανθρώπους που δεν είναι τόσο κοντά σας.. Αυτός ο μήνας ας μας δώσει μπόλικη θετική ενέργεια  και πολλά χαμόγελα!! Μην μένετε μόνοι στο σπίτι!! Ή αν μείνετε καλέστε και καλή παρέα !! Αν και είναι νωρίς λίγο θα το πω ..: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Υ.Γ νομίζω βλέπετε τι κάνει ο Μαρκος όταν δεν γράφει για το markos tv!! Είναι και ρομαντικός πάνω απ´ολα!!

ΥΓ 2 όσο για μένα.. Έριξα και εγώ το χορό μου.. Φυσικά δε γλίτωσα από το φακό του markos tv..

www.markos.tv
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ