2012-12-02 22:28:53
Φωτογραφία για Φήμες για ''όχι'' του Βαλβέρδε στη Βαλένθια
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι η πρώτη επιλογή για να αντικαταστήσει τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, στον πάγκο της Βαλένθια. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "COPE" είπε πως ο "Βάσκος" αρνήθηκε την πρόταση. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Μετά από λίγους μήνες απραξίας, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση για την προπονητική του καριέρα.

Ο Ισπανός προπονητής, δεν έχει αναλάβει κάποια ομάδα μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως έχει στα χέρια του πρόταση από την Βαλένθια.

υγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αρκετά ισπανικά ΜΜΕ, οι "νυχτερίδες" ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο μετά την βαριά εντός έδρας ήττα (5-2) από την Ρεάλ Σοθιεδάδ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο πρώτος στόχος.

Υποψήφιος για να αναλάβει την Βαλένθια είναι και ο Λουίς Αραγονές, όμως σύμφωνα με την "superdeporte.es" οι άνθρωποι της ομάδας προτιμούν τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.


Αναλυτικά το δημοσίευμα: "O τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο μετά τον εξευτελισμό από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ στο Μεστάγια.

Ακούγονται ονόματα όπως του Λουίς Αραγονές και του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον οποίο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ώρες.

Ο πρώην προπονητής της Εσπανιόλ, της Βιγιαρεάλ και του Ολυμπιακού είναι εκείνος που προτιμούν να αναλάβει τις τύχες της Βαλένθια".

"Χυλόπιτα" από τον Βαλβέρδε

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες και όπως μετέδωσε πριν λίγη ώρα ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός "COPE", ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Βαλένθια.

Δεν πρόκειται για κάτι επίσημο, όμως ο συγκεκριμένος σταθμός είναι έγκυρος και μένει να δούμε αν η είδηση που σας προαναφέραμε ισχύει.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ