2012-12-06 20:44:22
Φωτογραφία για ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΖΑΡΝΤΙΜ
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έδωσε ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, για το... «καλό ματς που κάνατε με την Άρσεναλ» ενώ τόνισε ότι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ντέρμπι.

Ειδική αναφορά στον αγώνα με την Άρσεναλ έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός στην ομιλία του την Πέμπτη προς τους ερυθρόλευκους. «Μπράβο σας. Κάνατε ένα καλό ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη και νικήσατε δίκαια», τους τόνισε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια τους είπε πως «ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα από την Άρσεναλ και αξίζαμε το 'τρίποντο'. Τώρα έχουμε τον Παναθηναϊκό. Αφήνουμε την Ευρώπη. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι.

Μην κοιτάτε την βαθμολογία και το που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Αυτά τα ματς είναι πάντα ντέρμπι. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και δυνατά. Πάμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ο Ζαρντίμ που έδωσε έμφαση και στο κομμάτι της κατοχής μπάλας έβαλε ανακατεμένα τους παίκτες του στο διπλό της Πέμπτης και φυσικά δεν έβγαινε επαρκή εικόνα για τις προθέσεις του ενόψει του Παναθηναϊκού. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνει ξανά αλλαγές, συνεχίζοντας το ροτέισον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ