2012-12-20 02:29:03
Φωτογραφία για «Ελλάς-Γαλλία συμμαχία» και στον Τουρισμό
Την εμπειρία και τη δράση του «γαλλικού ΕΟΤ», δηλαδή του οργανισμού Αtout France, την παγκόσμια τουριστική κονίστρα φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί το υπουργείο Τουρισμού και στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε χθες στο Παρίσι, με τον γενικό διευθυντή του Αtout France, Κριστιάν Μαντεΐ και συζήτησαν την προοπτική ευρείας συνεργασίας των δυο τουριστικών οργανισμών.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα όπως, η συστηματική ανταλλαγή πληροφόρησης σε επίπεδο τουριστικής τεχνογνωσίας, η ανάληψη πρωτοβουλιών που θα στηρίζουν την ποιοτική αναβάθμιση των παραχόμενων υπηρεσιών, η ανάπτυξη των νέων μορφών τουρισμού και η σταδιακή δρομολόγηση κοινών δράσεων με στόχο την ενίσχυση των τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών και την αύξηση των επισκεπτών.

Επισημαίνεται, ότι η Αtout France έχει πραγματοποιήσει δεκάδες έρευνες για την ανάπτυξη του γαλλικού τουρισμού και έχει αποκτήσει εμπειρία που θεωρείται σημαντική για την ανάπτυξη των τουριστικών αγορών, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί από την Ελλάδα και να λειτουργήσει συμπληρωματικά στις ενέργειες που έχει ήδη δρομολογήσει το υπουργείο και συνεχίζει να προγραμματίζει με στόχο την πολύπλευρη αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού.

Στο τέλος της συνάντησης η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πολύ καλή συνεργασία που είχε με τον κ
. Μαντεΐ, τονίζοντας ότι «η υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου αποτελεί την αρχή μιας ουσιαστικής συνεργασίας η οποία και θα συμβάλλει στην προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ