2012-12-20 11:46:30
Φωτογραφία για Προϊόν μοντάζ το βίντεο με την απαγωγή βρέφους από χρυσαετό
Τελικά, δεν ίσχυε! To βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τον χρυσαετό να αρπάζει με τα νύχια του ένα μωρό από το πάρκο, είναι μοντάζ!

Το παραδέχθηκε η σχολή Τρισδιάστατης Κινηματογραφίας NAD του Μόντρεαλ, μια ημέρα (Τετάρτη) αφότου κυκλοφόρησε το βίντεο στο διαδίκτυο προκαλώντας αίσθηση σε 2,7 εκατομμύρια χρήστες.

*Πατήστε τα βελάκια κάτω από τη φωτογραφία για να δείτε ένα λάθος για παρατηρητικούς!

Μέσω δημοσίευσης στο blog της σχολής, το Κέντρο Τρισδιάστατης Κινηματογραφίας ανακοίνωσε ότι το εν λόγω βίντεο δεν απεικονίζει σκηνή από την πραγματικότητα αλλά ήταν μια εργασία των φοιτητών της σχολής.

"Τόσο ο χρυσαετός όσο και το παιδί ήταν δημιουργήματα της τρισδιάστατης κινηματογραφίας και μονταρίστηκαν ώστε να είναι αληθοφανές το περιστατικό", δήλωσαν οι φοιτητές που συνέθεσαν αυτό το συναρπαστικό βιντεάκι, το οποίο έχει κάνει το γύρο του κόσμου.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φοιτητές της εν λόγω σχολής έχουν προκαλέσει αίσθηση και με άλλες συνθέσεις βίντεο, όπως δείχνοντας έναν πιγκουΐνο να δραπετεύει από τον ζωολογικό κήπο "Μπιοντόμ" του Μόντρεαλ.

Πολλοί αμφισβήτησαν τη γνησιότητα της σκηνής του βίντεο καθώς όταν γυρίστηκε ήταν χειμώνας και το πάρκο δεν ήταν πράσινο αλλά χιονισμένο.

Βιολόγοι και καθηγητές από όλο τον κόσμο συζητούσαν σε τηλεοπτικά παράθυρα αν το βίντεο απεικονίζει αληθινή σκηνή.

Τα σχόλια στο διαδίκτυο ήταν χιλιάδες και αρκετοί αμφισβήτησαν τη γνησιότητα του, ωστόσο σε διαδικτυακή δημοσκόπηση που έκανε η Huffington Post, το 52% απάντησε ότι το βίντεο είναι πραγματικό!

http://news247.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ