2012-12-22 20:16:06
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΜΟΔΙΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.
Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η χώρα μας πήρε «ζεστό» χρήμα, και πλέον έλυσε όλα τα προβλήματα της και όσα δεν έλυσε θα τα λύσει πριν βγει το 2012.

Αυτό βέβαια είναι το μόνο που δεν τόλμησαν να μας πουν ακόμα, γιατί η κοροϊδία, το θράσος και οι ψευτιές έχουν και κάποια όρια.

Και επειδή οι πολιτικοί ΟΛΟΙ ξέρουν πλέον ότι η όποια τύχη τους έχει εξαντληθεί και ότι ο κόσμος πλέον αγριεύει, γυάλισε το μάτι του, σκέφτηκαν να ελαττώσουν τις μπούρδες μήπως  και... περάσουν τα νέα μέτρα «αναίμακτα».

Τρέφουν αυταπάτες ότι και καλά θα εφαρμόσουν το «νέο» φοροαρπακτκό νομοσχέδιο και ότι θα «εισπράξουν», ότι θα γεμίσουν τα ταμεία του κράτους από τα λεφτά που θα πάρουν από το ξεζούμισμα του κοσμάκη.

Κατά το σκεπτικό τους, οι Έλληνες έχουν χρήματα και μπορούν να πληρώσουν ανά πάσα στιγμή.

Τον αντίλαλο του «λεφτά υπάρχουν» τον έχουν ακόμα στα κεφάλια τους (κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό αφού το κενό που έχουν εκεί μέσα μόνο αντίλαλο προκαλεί).


Βέβαια το «λεφτά υπάρχουν» το μετέφρασαν όπως τους βολεύει, προκειμένου να απομακρύνουν τον κίνδυνο από αυτούς, και ξέρουμε όλοι καλά ποιος κίνδυνος είναι αυτός.

ΜΠΗΚΕ ΧΡΗΜΑ στα ταμεία, και από αυτό…..

Θα πληρωθούν ΚΑΠΟΙΑ εφάπαξ ΚΑΠΟΙΕΣ οφειλές, (κάτι ΞΕΚΑΘΑΡΟ με το θέμα Ε.Ο.Π.Υ.Υ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, μόνο γενικά και αόριστα), θα πληρωθούν…..

Η κυβέρνηση όμως «σχεδιάζει» ΠΟΥ θα μοιράσει το «άφθονο» χρήμα που ήρθε απ’ έξω.

Σχεδιάζει την «εκτόξευση» της χώρας και την είσοδο της σε «τροχιά ανάπτυξης» και νοιώθει «δικαιωμένη» για τις μέχρι τώρα επιλογές της.

Βέβαια δεν ξεχνά να μας λέει ότι «τα δύσκολα ακόμα ΔΕΝ πέρασαν» και στα πλαίσια της ΜΗ επιβολής επιπλέον μέτρων, σχεδιάζει Νέα μέτρα, αλλά…. «εφεδρικά», για κάποια «δύσκολη» στιγμή.

Πως σας φαίνεται φίλοι μου η μέχρι τώρα «περιγραφή» της κατάστασης μας;

Μπερδεμένη και τρελή ε;

ΑΥΤΗ όμως είναι η καθημερινότητα της χώρας.

Εμείς βογκάμε, και αυτοί στην κοσμάρα τους.

Μια κατάσταση που πλέον δεν έχει αρχή, μέση, και τέλος;.

Αναρωτιέμαι ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ, γιατί δε μπορεί, όλο και κάτι θα πίνουν για να είναι τόσο «ευτυχισμένοι», τόσο στον κόσμο τους.

Και αυτός ο «κόσμος» είναι πολύ μακριά από την Ελληνική πραγματικότητα, σε άλλον πλανήτη μάλλον.

Βασίλης Τσούγκαρης

[email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ