2012-12-23 16:29:10
Φωτογραφία για Party Styling: Τι θα φορέσεις στις γιορτές;
 

Η Miss Bloom σου δείχνει τις τάσεις της σεζόν και διαλέγει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς

Δαντέλα:

Αν νιώθεις ότι ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου είναι chic & feminine, τότε η δαντέλα σε όλες της τις εκδοχές είναι ιδανική για σένα. Φέτος μάλιστα είσαι ιδιαίτερα τυχερή αφού η δαντέλα είναι hot. Είτε επιλέξεις ένα chic μαύρο φόρεμα, είτε καταλήξεις σε ένα stylish top, είτε αποφασίσεις να εντυπωσιάσεις με τη lace εκδοχή του κλασσικού κολάν είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσεις!

Miss Bloom's Tip: Αν δεν είσαι εξπέρ στο mix n' match καλύτερα να αποφύγεις να συνδυάσεις διαφορετικά δαντελένια κομμάτια σε ένα look. Το πιο πιθανό είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερο "βαρύ" απ' όσο θα έπρεπε.

Φόρεμα H&M, 19,95€ / Κολάν Mango 39.99€ / Μπλούζα Zara / Mπλούζα Mango

Sparkles:

Οι παγιέτες και η χρυσόσκονη είναι σήμα - κατατεθέν των γιορτών και έχουν κατακτήσει εδώ και χρόνια μια μόνιμη θέση στην party styling λίστα. Φορέματα, κολάν, tops, γόβες, σακάκια κυκλοφορούν όλα σε λαμπερές εκδοχές και εσύ μένει μόνο να διαλέξεις το κομμάτι που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου.


Miss Bloom's Tip: Όταν πρόκειται για παγιέτες και λαμπερά στοιχεία ο κίνδυνος να το παρακάνει κανείς είναι μεν υπαρκτός αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί ιδιαίτερα. Μερικοί safe συνδυασμοί για να δοκιμάσεις είναι οι εξής: ένα sparkly φόρεμα συνδυάζεται με το κλασσικό μαύρο οπάκ καλσόν και λιτά αξεσουάρ, ένα κολάν με παγιέτες με ένα χαλαρό top και ankle boots, ένα t-shirt με λαμπερά στοιχεία με το αγαπημένο σου τζιν ή απλά το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες με strass.

Aπό αριστερά: Μακρυμάνικο φόρεμα BSB 84,90€ / Κολάν με παγέτες H&M 29,95€ / Φόρεμα πράσινο H&M 14,95€ / Μπλούζα με παγέτες στα μανίκια Suiteblanco / Σακάκι με sequined μανίκια Monsoon  / Κολάν με χρυσές παγέτες BSB, 79,90€ / Γόβες Dukas / Χρυσό φόρεμα Marks & Spencer

Μetallics:

Mια δόση μεταλλικής λάμψης είναι απαραίτητη σε κάθε party σύνολο. Η ποσότητα της λάμψης εξαρτάται από την πρόσκληση και την περίσταση αλλά στην αγορά θα βρεις σίγουρα το κατάλληλο κομμάτι για σένα.

Miss Bloom's Tip: Αν οι Χριστουγεννιάτικες προσκλήσεις σου αφορούν λιγότερο glam περιστάσεις καλύτερα να επενδύσεις σε ένα κομμάτι που θα μπορεί να φορεθεί εύκολα ανεξαρτήτως σεζόν. Ένα σακάκι ή ένα ζευγάρι γόβες με μεταλλικές λεπτομέρειες είναι ιδανικά.

Aπό αριστερά: Μακρύ φόρεμα Topshop, 59€ / Μωβ φόρεμα H&M 59,95€ / Σακάκι Mango, 69.99€ / Ασημένια φούστα Zara / Γόβες Fullah Sugah

Χρώμα:

Μπορεί γενικά οι γιορτές να είναι συνδεδεμένες με αποχρώσεις όπως το χρυσό, το ασημί και το μαύρο αλλά αυτό δεν σημαίνει  ότι αποκλείεται οτιδήποτε άλλο. Αντίθετα, μια τολμηρή επιλογή χρώματος μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις!

Miss Bloom's Tip: από το γιορτινό κόκκινο μέχρι το funky κίτρινο και το δημοφιλές royal blue τα χρώματα της σεζόν μπορούν να αποτελεσουν την τέλεια βάση για ένα εντυπωσιακό βραδινό σύνολο. Ακόμα και αν θέλεις να φορέσεις ένα απλό μαύρο φόρεμα πάντως σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να συμπληρώσεις το look με ένα ζευγάρι γόβες με χρωματιστό τακούνι ή ένα κολιέ με χρωματιστές πέτρες.

Από αριστερά: Φόρεμα H&M 19.95€ / Peplum Dress Μango 19.95 / Μπλέ μπλούζα Topshop, 35€ / Μωβ μπλούζα Topshop 49€ / Γόβες Fullah Sugah / Κολιέ Zara

Extras:

Τα extra αξεσουάρ που ολοκληρώνουν ένα party look είναι εξίσου σημαντικά με τη βάση του συνόλου. Μια μοντέρνα (faux) γούνα, ένα κολιέ ή ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά στο look σου. Το δε clutch θεωρείται απαραίτητο.

Miss Bloom's Tip: Αν θέλεις να κάνεις μια πραγματικά επίκαιρη εμφάνιση δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε έναν γιακά - κόσμημα. Φέτος αποτελούν hot item και είναι σίγουρο ότι πολύ εύκολα θα βρεις αυτό που σου αρέσει. Εννοείται, ότι μετά το party ο γιακάς δεν θα πάει χαμένος: θα ταιριάξει τέλεια με το αγαπημένο σου πουλόβερ.

Από αριστερά: Γούνα Mango 69.99€ / Κολιέ Fullah Sugah / Σκουλαρίκια H&M, 9.95€ / Clutch Μonsoon  / Γιακάς KARL 99€, net-a-porter

 

http://www.missbloom.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ