2012-12-23 20:42:05
Φωτογραφία για ΔΙΩΧΝΕΙ... ΜΠΑΤΙΣΤ Η ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ;
Τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάικ Μπατίστ φέρεται να σκέφτεται σοβαρά η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, σύμφωνα με τον Τουρκικό Τύπο!

Οι άνθρωποι της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Top-16 της Ευρωλίγκας κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι είναι με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Έτσι, ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ενός πόιντ γκαρντ, ο οποίος θα δίνει «ανάσες» στον Μπο ΜακΚάλεμπ. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τα Τουρκικά ΜΜΕ, η τουρκική ομάδα δεν εξετάζει μόνο περιπτώσεις παικτών στα γκαρντ αλλά και στη φροντ λάιν, με αυτό να δυσχεραίνει τη θέση του Μάικ Μπατίστ.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού σε καμία περίπτωση δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, με τη Φενέρ να στρέφει το ενδιαφέρον της στον Ρίτσαρντ Χέντριξ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Αρμάνι Μιλάνο. Όμως, προκειμένου να κινηθεί η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζάνι για την απόκτηση ενός ξένου (όπως είναι η περίπτωση του Χέντριξ), θα πρέπει να αδειάσει μία θέση στο ρόστερ της και ο βασικός υποψήφιος για να αποχωρήσει είναι ο Μάικ Μπατίστ.

Τη φετινή χρονιά με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ο Μπατίστ έχει κατά μέσο όρο 5,6 πόντους και 3,1 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα και 4,1 πόντους και 2,7 ριμπάουντ αντίστοιχα στο τουρκικό πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ