2012-12-23 21:21:16
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΡΕΑΣ «ΧΑΛΑΛ» ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΑΓΟΡΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!
Κρέας «χαλάλ» στη Βαρβάκειο Ρεπορτάζ: Νίκος Τσιαμτσίκας Η Βαρβάκειος Αγορά είναι ίσως το μόνο σημείο πώλησης κρέατος «χαλάλ», δηλαδή από αρνί ή μοσχάρι, συνήθως, του οποίου η σφαγή έχει γίνει τελετουργικά με τις ευλογίες του ιμάμη. Είναι το κρέας που προτιμούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι θέλουν να τηρούν τις παραδόσεις τους παρότι βρίσκονται στη χώρα μας. ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ "ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ", ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΡΕΑΣ "ΧΑΛΑΛ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ" ΑΠΟ ΙΜΑΜΗ!!! ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΦΑΧΤΕΙ ΑΝΗΛΕΩΣ, ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΗ ΤΡΟΠΟ!!!

 Φαίνεται πως κάποιοι, μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζουν τίποτα! Όπως η εταιρεία "Πίνδος", που μας ταϊζει από το 2003 (!!!) κοτόπουλα "χαλάλ"!!! Δυστυχώς, σιγά - σιγά ακόμα και οι διατροφικές συνήθειές μας "προσαρμόζονται" σε αυτές των ισλαμιστών και άλλων αλλοθρήσκων: Δεν αργεί η εποχή που ενώ θα πουλάνε κανονικά τα "χαλάλ", ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ χοιρινών και άλλων "μη ευλογημένων" τροφών, για να μην "προσβληθούν" οι μουσουλμάνοι! Σας φαίνεται εξωφρενικό; Κι όμως, αλλού - π.χ στην Αγγλία - γίνεται εδώ και καιρό...!

Υ.Γ. Αλήθεια, πού είναι οι περίφημες "ζωοφιλικές οργανώσεις"; Μιας και το σφάξιμο των ζώων με την κτηνοϊσλαμική μέθοδο γίνεται στη χώρα μας, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;;;

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έπαιξε μόνο στο 3ο σετ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Έπαιξε" μόνο στο 3ο σετ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ