2012-12-24 16:16:04
Φωτογραφία για ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ 7ΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ Α1 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
Το 11-0 της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο της Α1 αποτυπώθηκε ανάγλυφα στην ψηφοφορία που έκανε η Volleyleague μεταξύ των προπονητών των ομάδων.

Τέσσερις ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στην κορυφαία επτάδα, καταλαμβάνοντας όλες τις θέσεις πλην εκείνης του πασαδόρου, στην οποία ο Ντίμα Φιλίποφ πλησίασε πολύ κοντά, αλλά έμεινε μία ψήφο κάτω από τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο, 5 εναντίον 4.

Ο Μίλαν Γιούρισιτς έκανε… περίπατο στη μία θέση του κεντρικού, αφού μόλις ένας προπονητής δεν τον ψήφισε και πήρε 11 ψήφους. Ο Σωτήρης Πανταλέων του Παμβοχαϊκού ήταν ο άλλος, παίρνοντας 5 ψήφους (ενώ δύο ψήφους πήρε ο έτερος ερυθρόλευκος κεντρικός, Νίκος Σμαραγδής). Ο Κώστας Χριστοφιδέλης πήρε 6 ψήφους και ήταν ο κορυφαίος ακραίος, κάνοντας… ζευγάρι με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος πήρε άλλες τόσες. Μία ψήφο πήρε ο Μενέλαος Κοκκινάκης.

Στη θέση του λίμπερο, ο Γιώργος Στεφάνου (με τα φαινομενικά ποσοστά στην υποδοχή και στην τελειότητα στην υποδοχή) ήταν κορυφαίος με έξι ψήφους. Στη θέση του διαγωνίου ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, πήρε 9 ψήφους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ