2012-12-27 14:38:03
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Παράξενο φαινόμενο - άγνωστα ραδιοκύματα απενεργοποιούν τα ιμομπιλάιζερ
«Η Νεράιδα και τα ξωτικά» στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων, κάνουν διάφορα μαγικά για να κρατήσουν τους επισκέπτες για πάντα κοντά τους Αυτό που θα δείτε στο χθεσινό αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr που ακολουθεί, μπορεί να μην είναι μαγικό, αλλά θα πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά για το τι μπορεί να συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, τα Ιμομπιλάιζερ (immobilizer ή immobiliser) των αυτοκινήτων, βγαίνουν εκτός λειτουργίας στο Νεραϊδοχώρι Τρικάλων! Τα περισσότερα εξ αυτών, δεν μπορούν να λειτουργήσουν, είτε για να κλειδώσουν ή να ξεκλειδώσουν τα αυτοκίνητα, αλλά και σε μερικά που δεν υπάρχει κλειδί και έχουν πλήρες τηλεχειριστήριο, η μηχανή δεν παίρνει μπρος!!!

Με μεγάλη μας έκπληξη, αυτό το παράξενο φαινόμενο, το διαπιστώσαμε στο χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του trikalaola.gr που πραγματοποιήσαμε στο Νεραϊδοχώρι.

Μόνο σε ένα αυτοκίνητο, το τηλεχειριστήριο ανταποκρίθηκε πλήρως. Η αιτία που βγάνουν εκτός λειτουργείας ο τηλεχειρισμός των Ιμομπιλάιζερ - immobilizer δεν την ξέρει κανείς. Μερικοί αποδίδουν αυτό το παράξενο φαινόμενο, στις κεραίες που υπάρχουν απέναντι στο βουνό.


Το παράξενο φαινόμενο σύμφωνα με μαρτυρίες, παρατηρείται στην περιοχή του Νεραϊδοχωρίου περίπου προ διμήνου. Ενώ μερικοί το παρατήρησαν από το περασμένο καλοκαίρι.

Διαπιστωμένο πως στα αυτοκίνητα που το Ιμομπιλάιζερ δεν ανταποκρίνεται, δεν υπάρχει πρόβλημα στην μπαταρία της μηχανής, ούτε στις μπαταρίες του τηλεχειριστήριου.

Στο ρεπορτάζ, ακόμη και στο δικό μας αυτοκίνητο, το τηλεχειριστήριο δεν ανταποκρίθηκε. Την μεγαλύτερη λαχτάρα όμως χθες, την έπαθε μία παρέα από την Αθήνα, καθώς μόλις πήγαν να αναχωρήσουν από την πλατεία του χωριού, διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος!

Μάλιστα δεν υπήρχε κλειδί μηχανής, καθώς ήταν με πλήρη τηλεχειρισμό.

Δείτε τι ακριβώς συμβαίνει στο αποκλειστικό – αποκαλυπτικό βίντεο του trikalaola.gr που ακολουθεί.
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιγή τι εννοείς;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιγή τι εννοείς;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ