2012-12-30 15:00:09
Φωτογραφία για Ζοτς: «Επιστρέφω του χρόνου
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη σε σερβική ιστοσελίδα και τόνισε πως δεν σκέφτεται να επιστρέψει σε πάγκο τη σεζόν που διανύουμε, ενώ αποκάλυψε πως δεν είχε επαφή με κάποιο σύλλογο.

Ο πιο επιτυχημένος προπονητής είναι χωρίς ομάδα από τις 12 Ιουνίου όταν και αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό κατακτώντας 23 τρόπαια (5 Ευρωλίγκα, 11 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα Ελλάδος) και μίλησε στη Mondo για τις προτάσεις που φέρεται να είχε: «Ειλικρινά δεν έχω συμβόλαιο με καμία ομάδα και καμία επαφή. Ολα αυτά που γράφτηκαν τα διαψεύδω. Οι άνθρωποι μιλάνε, γράφουν και μπορείτε να καλέσετε μερικούς από τους συνάδελφους σας που έχουμε άριστες σχέσεις. Κανένας από αυτούς δεν θα απαντούσε. Συμφώνησα να γίνει αυτή η συνέντευξη και θα ήθελα πως δεν είχα καμία επαφή».

Πάντως, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αρνήθηκε πως υπήρχε ενδιαφέρον: «Δεν αρνούμαι πως υπήρχε ενδιαφέρον. Μάλλον οι άνθρωποι είχαν έρθει σε επαφή με το μάνατζέρ μου, Ασι Ράσκοβιτς, ο οποίος μού ανέθεσε ότι δεν θα κάνω τίποτα αυτή τη σεζόν, και ότι δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που θα μπορούσε να με παρακινήσει να πάω πουθενά», είπε και πρόσθεσε για το πως θα περάσει την Πρωτοχρονιά: «Οταν αποφάσισα ότι δεν θα δουλέψω το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι να περάσω την Πρωτοχρονιά στη Σερβία μαζί με τους φίλους μου».


Ο Ζοτς ξεκουράζεται και κάνει σχέδια για το μέλλον επιστρέφοντας στη δράση τη νέα σεζόν: «Όταν έρθουν τον Απρίλιο, το Μάιο, θα είμαι έτοιμος να μιλήσω για νέα δουλειά. Ο μάνατζερ μου θα ξέρει που βρίσκομαι και θα μπορεί να έρθουν για να μιλήσουμε απευθείας. Φυσικά και ενδιαφέρομαι να επιστρέψω στη δράση τη σεζόν 2013-14».

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης ολοκληρώθηκε αλλά η Mondo προαναγγέλει πως την πρώτη μέρα του 2013 θα υπάρξει και άλλος μέρος από όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όπου μιλάει για το μέλλον της Ευρωλίγκα, τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, τον Τεόντοσιτς, τον Τέπιτς, τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη και πολλά άλλα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ