2013-01-04 12:30:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Στην Τριών Συμμάχων οι δυο Αλβανοί ληστές - Έφαγαν σε εστιατόριο, ρωτούσαν για ξενοδοχείο
Οι δυο επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί που λήστευαν και βίαζαν στην Αχαΐα και στην Κορινθία και οι οποίοι πιθανότατα είναι δράστες και της στυγερής δολοφονίας του 45χρονου υπαλλήλου πρατηρίου βενζίνης Γιάννη Τσιμίδα στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας εθεάθησαν προ ημερών στην πλατεία Τριών Συμμάχων σε εστιατόριο, στις 4 το πρωί, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι:

- Οι δυο δράστες δεν μιλούσαν ελληνικά, ενδεχομένως προσποιούμενοι ότι δεν γνωρίζουν την γλώσσα.

- Ρωτούσαν για ξενοδοχείο στην πόλη.

Το γεγονός δε αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κατά την περίοδο της παραμονής τους στην περιοχή, όπου προέβησαν σε αλλεπάλληλες επιθέσεις εφορμώντας σε σπίτια, επέλεγαν και διαφορετικό ξενοδοχείο για να κοιμηθούν ώστε να μην αφήνουν ίχνη.

Στοιχεία που έχει στη διάθεση του το thebest.gr πιστοποιούν ότι μετά την ανεπίσημη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των δυο ανδρών θαμώνες της πλατείας Τριών Συμμάχων αναγνώρισαν το «δίδυμο» και θυμήθηκαν την παρουσία τους σε εστιατόριο της πλατείας, την περίοδο που ανέπτυσσαν… δράση στην περιοχή. «Φάγανε στο εστιατόριο στις 4 το πρωί, δεν μιλούσαν ελληνικά και ρωτούσαν για ξενοδοχείο», αναφέρουν μαρτυρίες που έχει στην διάθεση του το thebest.


Δεν αποκλείεται ανάλογες μαρτυρίες να έχει στα χέρια της και η Ασφάλεια Πατρών η οποία προσπαθεί με κάθε μέσο τα τελευταία 24ωρα να αποκρυπτογραφήσει σημείο προς σημείο την παρουσία και δράση των δυο κακοποιών στην Αχαΐα καθώς και το ενδεχόμενο να είχαν «συνδέσμους» στην περιοχή.

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ