2013-01-04 17:03:03
Φωτογραφία για Επεισόδια το πρωί σε πρατήριο βενζίνης στην Πάφο όταν επιχείρησε να λειτουργήσει
Άρση αποκλεισμού του πρατηρίου επί της λεωφόρου Μεσόγης προς την Τσάδα στην Πάφο γύρω στις 1035 Ο αποκλεισμός είχε σημειωθεί όταν τρεις πρατηριούχοι τοποθέτησαν τα βυτιοφόρα τους στην είσοδο του συγκεκριμένου πρατηρίου, παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που επιχειρούσαν να προσέλθουν σ’ αυτό για να εφοδιάσουν με καύσιμα τα οχήματά τους.

Στη σκηνή είχαν σπεύσει και μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για την επιβολή της τάξης.

Το πρατήριο βενζίνης, στο οποίο είχαν δημιουργηθεί μικροεπεισόδια τις πρωινές ώρες με το αποκλεισμό του, συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά μετά την αποχώρηση των βυτιοφόρων.

Πρωινή ανάρτηση

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί σε πρατήριο βενζίνης στον κύριο δρόμο Πάφου Πόλεως Χρυσοχούς και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μεσόγης προς την Τσάδα, όταν πρατηριούχος επιχείρησε να λειτουργήσει το πρατήριο του τις πρώτες πρωινές ώρες παρά την απόφαση του Συνδέσμου πρατηριούχων να κλείσουν τα πρατήρια τους από τις 6 σήμερα το πρωί.


Σύμφωνα με την αστυνομία, μόλις κάποιοι πρατηριούχοι αντιλήφθηκαν ότι το συγκεκριμένο πρατήριο πωλούσε πετρελαιοειδή έσπευσαν στο χώρο και τοποθετώντας τρία μεγάλα βυτιοφόρα απέκλεισαν την είσοδο του πρατηρίου.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου απουσίαζε από την επιχείρηση του, ενώ ο υπάλληλος που βρισκόταν εκεί ανέφερε πως το πρατήριο λειτούργησε ύστερα από τις οδηγίες που έλαβε από το αφεντικό του.

Ακολούθησαν φραστικές αντιπαραθέσεις και στο μέρος έσπευσαν μέλη της αστυνομικής δύναμης Πάφου, οι οποίοι στη συνέχεια έδωσαν κλήσεις στους πρατηριούχους (οδηγούς των βυτιοφόρων) για παρεμπόδιση της εισόδου και της κυκλοφορίας.

Η αστυνομία παραμένει στο μέρος, ενώ στη σκηνή εξακολουθούν να παραμένουν τα τρία βυτιοφόρα εκ των οποίων τα δύο εμποδίζουν την είσοδο του πρατηρίου.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ