2013-01-06 21:52:16
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Ολυμπιακός - Βέροια 3-0
Δύο διαφορετικά ημίχρονα, δύο διαφορετικά πρόσωπα και ένας μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς του 2013 με αντίπαλο την επικίνδυνη Βέροια.

Με τον εξαιρετικό Πίνο να δίνει δύο ασίστ στην πρώτη του συμμετοχή και τους Μήτρογλου, Τζιμπούρ και Πάντελιτς να σκοράρουν ο Ολυμπιακός έπαιξε ποδόσφαιρο μόνο στο δεύτερο μέρος και επικράτησε 3-0 της Βέροιας. 13η νίκη για τους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα που παρέμειναν στο +8 από τον ΠΑΟΚ. Αποθέωση για Πίνο-Πάντελιτς, αποδοκιμασίες για Μασάντο.

Οι Πειραιώτες ξόδεψαν το πρώτο μέρος πραγματοποιώντας μια κακή εμφάνιση που είχε ως αποτέλεσμα τις αποδοκιμασίες κατά την ανάπαυλα του ματς, όμως στην επανάληψη ήταν μεταμορφωμένοι και με πρωταγωνιστή τον Πίνο ικανοποίησαν το κοινό τους.

Ο Κολομβιανός άσος 9 λεπτά μετά την είσοδό του έβγαλε ασίστ στον Μήτρογλου που έκανε το 1-0 (54'), είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει, ενώ σέρβιρε και το γκολ του Μάρκο Πάντελιτς με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 (90+1')
. Νωρίτερα (86'), ο Τζιμπούρ είχε κάνει το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Τοροσίδης και έδωσε ο διαιτητής δείχνοντας υπερβολική αυστηρότητα. Όλα αυτά βέβαια δεν θα συνέβαιναν αν δεν υπήρχε ο Πίνο Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός έφτασε στην 13η νίκη του σε 16 ματς πρωταθλήματος, ο Τζιμπούρ σκόραρε επίσης για 13η φορά στο Superleague, ενώ ο Μήτρογλου για 6η. Και μην ξεχνάμε τον Πίνο που έχει ήδη δύο ασίστ μέσα σε 45 λεπτά, ενώ και ο Πάντελιτς σκόραρε τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Γι' αυτό και αποθεώθηκε, σε αντίθεση με τον Μασάντο που μόλις βγήκε αλλαγή αποδοκιμάστηκε έντονα απ' όλο το γήπεδο.

Μ' αυτό το αποτέλεσμα, οι "ερυθρόλευκοι" παρέμειναν στο +8 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ η Βέροια που είχε πολλές απουσίες και άντεξε για ένα ημίχρονο, παραμένει οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί διαιτητές: Ηλίας Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Γιάννης Τουμπακάρης (ΕΠΣ Αθηνών)

Τέταρτος διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)

Παρατηρητής: Ιωάννα Κωνσταντινίδου (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μοδέστο, Μασάντο (88' Πάντελιτς), Τζιμπούρ, Μήτρογλου (78' Φετφατζίδης), Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Γκρέκο (46' Πίνο), Τοροσίδης.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Μορένο, Μπάρμπας, Παυλίδης, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καφές (68' Σκαθαρούλης), Κόστλι, Αμαραντίδης, Γεωργέας (49' Καλογέρης), Ιωάννου (81' Μάνος).

Γκολ: 54' Μήτρογλου, 86' Τζιμπούρ πεν., 90+1' Πάντελιτς

Κίτρινες κάρτες: 21' Σνάουτσνερ, 36' Γεωργέας

TO VIDEO ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tα Θεοφάνεια στη Ραφήνα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tα Θεοφάνεια στη Ραφήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ