2013-01-13 11:30:03
Φωτογραφία για «Μπουμ» από Δευτέρα
Νέα συνάντηση με την πλευρά του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα, ώστε να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση και να επέλθει το «διαζύγιο» με τον έμπειρο αμυντικό.

Ο Λουκάς Βύντρα δεν είναι ο μοναδικός με τον οποίο θα έχουν ραντεβού -πιθανότατα- οι «πράσινοι» αύριο, για την εξεύρεση της «χρυσής τομής» και της λύσης του συμβολαίου του. Ο έτερος υπό παραχώρηση στόπερ της ομάδας και συγκεκριμένα ο Μπουμσόννγκ, έπειτα από το προ ολίγων ημερών «ναυάγιο», συνεχίζει να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όμως οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Η αρχή μάλιστα θα γίνει από την Δευτέρα κιόλας σύμφωνα με το «Goal», όταν και θα έχει περάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην πόλη της Ηπείρου. Οι «πράσινοι» θέλουν να βρεθεί το δυνατόν συντομότερο μία συμβιβαστική λύση, ώστε να γλιτώσουν από το συμβόλαιο του 32χρονου άσου, ως το τέλος της σεζόν και να μπορέσουν να προχωρήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ