2013-01-16 08:00:20
Φωτογραφία για Ο Justin Timberlake επέστρεψε στη δισκογραφία… «κουστουμαρισμένος»!
Μπορεί να φαντάζει ακόμα σαν ψέμα σε όλους τους fans του ακριβοθώρητου πλέον καλλιτέχνη, αλλά το ολοκαίνουριο single του είναι επιτέλους εδώ.

Με ένα «κουστούμι και μια γραβάτα» επιχειρεί να κάνει το δισκογραφικό του comeback ο Justin Timberlake μετά από έξι ολόκληρα χρόνια απουσίας του. Τον συνοδεύει ο Jay Z που όπως φημολογείται είναι ένας από τους παραγωγούς του πολύ-αναμενόμενου album του με τίτλο “The 20/20 Experience” που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2013. Το πρώτο single όμως των δύο κυρίων είναι ήδη ενώπιων μας και έχει τίτλο “Suit & Tie” σε γνώριμους R&B ρυθμούς σαν αυτούς που μας είχε συνηθίσει ο Timberlake ήδη από τα δύο προηγούμενα albums του. Αξιοσημείωτη είναι και η αναφορά στο όνομα του “Μίδα” Timbaland που συμβάλει στην παραγωγή του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Ένα αξιόλογο αποτέλεσμα «καθαρόαιμης» R&B για τους λάτρεις του είδους που θα μπορούσε να είναι κάλλιστα, μια επιτυχία των 90’s ή των early 00’s όταν τραγούδια σαν αυτά κυριαρχούσαν στα διεθνή charts και στα clubs. Μην απογοητευτείτε από την ομολογουμένως «ιδιόρρυθμη» εισαγωγή του τραγουδιού, που μοιάζει με «μασημένη» κασέτα σε χαλασμένο στερεοφωνικό, γιατί μετά από τα πρώτα 45 δευτερόλεπτα το τραγούδι είναι εντελώς διαφορετικό!

Υποδεχτείτε για άλλη μια φορά τον ταλαντούχο κύριο Timberlake!

Justin Timberlake feat.Jay Z – Suit & tie
tosokaki.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ