2013-01-16 09:16:48
Φωτογραφία για ΤΕΤ - Α - ΤΕΤ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΖΕΝΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ... ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Τοροσίδη με τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που ο παίκτης τα... είπε την Τρίτη με τον μάνατζέρ του, θέτοντας επί τάπητος όλα τα δεδομένα.

Η παραμονή ή όχι του αρχηγού των ερυθρόλευκων στον Ολυμπιακό έγινε ένα σίριαλ με αρκετά... επεισόδια, το οποίο όμως, όπως όλα δείχνουν, φτάνει στο τέλος του. Οι άνθρωποι του Θρύλου εξάλλου έχουν ήδη καταθέσει την πρότασή τους στον "Τόρο" και βρίσκονται εν αναμονή της απάντησής του, με τον ίδιο να εξακολουθεί να βρίσκεται στην αναζήτηση ενός καλού συμβολαίου στο εξωτερικό.

Χθες μάλιστα υπήρξε και τετ α τετ του παίκτη με τον εκπρόσωπό του, για να συζητήσουν όλα τα δεδομένα, ώστε να αποκτήσει και ο ίδιος μία πιο ξεκάθαρη άποψη σχετικά με το πως έχει η κατάσταση, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Ο Τοροσίδης μάλιστα φέρεται να έχει ήδη μία πρόταση από ιταλική ομάδα στα χέρια του, η οποία και βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και αφορά σε μεταγραφή για τον Γενάρη. Αυτή ωστόσο φαίνεται πως δεν τον ενθουσιάζει, χωρίς ωστόσο να την έχει απορρίψει κιόλας, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Αρκετά πιθανό πάντως είναι να υπάρξουν εξελίξεις εντός της ημέρας, αφού αναμένεται να υπάρξει επαφή του Τοροσίδη με τον Γιάννη Βρέντζο, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ενδιαφέρον από Κατάρ για Σισέ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ενδιαφέρον από Κατάρ για Σισέ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ