2013-01-20 18:09:30
Φωτογραφία για Ετοιμάζεται το νέο καμάρι του πενταγώνου!
Η πραγματικότητα αντανακλά την φαντασία σε ένα νέο έργο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πεντάγωνο και θέλει να φέρει τα αερόπλοια πίσω από το παρελθόν, σε μία νέα μελλοντική προηγμένη έκδοση.

Το νέο μοντέλο που ανέπτυξε η Aeroscraft, με το κωδικό όνομα ''πελεκάνος'' (Pelican), είναι 70 μέτρα μακρύ και μπορεί να σηκώσει έως 10 τόνους φορτίου, μεταφέροντας το σε μεγάλες αποστάσεις χρησιμοποιώντας ένα μέρος του καυσίμου που απαιτείται από ένα μεταφορικό στρατιωτικό αεροπλάνο.

Το τεράστιο αερόπλοιο, το οποίο περιέργως, μοιάζει πολύ με UFO, είναι στα σκαριά εδώ και αρκετά χρόνια υπό την καθοδήγηση του γραφείου Ταχείας Αντίδρασης Τεχνολογίας του Πενταγώνου (Pentagon's Rapid Reaction Technology Office). Εκτός από τις αποστολές φορτίου, το Πεντάγωνο οραματίζεται επίσης το αερόπλοιο ως ένα πιθανό εργαλείο για επιτήρηση και αποστολές αναγνώρισης.

Το τρέχον πρωτότυπο είναι πολύ μικρότερο από την τελική έκδοση του, η οποία αναμένεται στα 138 μέτρα μάκρος και έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει έως 66 τόνους φορτίου.


Βέβαια, κανείς δεν ξέρει - αν και πότε - θα βγει στη παραγωγή, καθώς πολλά πειραματικά μοντέλα στο παρελθόν παρουσίασαν πολλά προβλήματα και κατέληξαν να σκουριάζουν σε στρατιωτικές αποθήκες. Εμείς όμως, οφείλαμε να σας το παρουσιάσουμε κυρίως λόγο σχήματος, για να είστε περισσότερο προετοιμασμένοι στις μελλοντικές σας παρατηρήσεις  Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! ΠΗΓΗ
aneksigita-fainomena
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα [1-0]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα [1-0]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ