2013-01-28 10:25:31
Φωτογραφία για Κανέλλη: «Δεν ήταν μια απλή κλοπή, αυτό που έψαχναν δεν θα το βρουν»
Η βουλευτής μιλάει για τη διάρρηξη στο σπίτι της και κάνει λόγο για «πολιτικά παράκεντρα».

Ότι δεν ήταν μια απλή διάρρηξη αυτή που έγινε στο σπίτι της, ισχυρίστηκε η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας το πρωί στον Αντ1 Η βουλευτής του ΚΚΕ έκανε λόγο για «συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα, με το οποίο υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί από το 1990» και τόνισε ότι εκλάπη αρχειακό υλικό με συγκεκριμένες πληροφορίες και πράγματα «μεγάλης αξιακής πληροφοριακής σημασίας».

Υποστήριξε ακόμη ότι τόσο ή ίδια, όσο και το ΚΚΕ είναι στο στόχαστρο «από παράκεντρα με πολιτική σκιά» και όχι από πρόσωπα του κοινού ποινικού δικαίου, και επισήμανε ότι οι δράστες ξέρανε πού μπήκανε και ψάχνανε συγκεκριμένο υλικό, το οποίο όπως είπε η κ. Κανέλλη «δεν θα το βρουν, ακόμη κι αν πεθάνω».

 

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη διάρρηξη στην οποία αφήνονται υπονοούμενα για κάτι περισσότερο από απλή κλοπή, η βουλευτής του κόμματος είπε ότι «για να το λέει το ΚΚΕ, κάτι παραπάνω θα ξέρει.». Για το αν είχε αντιληφθεί κάποιες κινήσεις παρακολούθησης, σημείωσε: «Άσε να μην απαντήσω καλύτερα», αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς Υπενθυμίζεται ότι η διάρρηξη έγινε το βράδυ στο σπίτι της Λιάνας Κανέλλη στην Εκάλη, την ώρα που αυτή κοιμόταν.
lifo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ