2013-01-30 15:43:03
Φωτογραφία για Αγέλες αδέσποτων στην πόλη του Αλμυρού
Αύξηση στον πληθυσμό των αδέσποτων σκυλιών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην πόλη του Αλμυρού Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνουν οι περιπτώσεις των αδέσποτων σκυλιών που κυκλοφορούν σε αγέλες εντός του Αλμυρού, ακόμα και στο κέντρο της πόλης.

Η κρίση, άλλες φορές ως πραγματική αιτία και άλλες ως πρόσχημα, έχει οδηγήσει πολλούς ιδιοκτήτες να εγκαταλείπουν στο δρόμο τα κατοικίδιά τους.

Παραφράζοντας το περίφημο "Μη μου τους κύκλους τάραττε" του Αρχιμήδη, στην Δημοτική Αρχή θα ταίριαζε το "Μη μου τους σκύλους τάραττε", αφού δεν φαίνεται να τους απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα, αν και το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά, έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Όπως μαρτυρά και η πρόσφατη φωτογραφία στη διασταύρωση των οδών Μπαλντατζή και Γιαννοπούλου, συνήθως μαζεύονται γύρω από τους κάδους απορριμμάτων ψάχνοντας για φαγητό, προκαλώντας και ζημιές σ' αυτούς.

Πέραν της… τριτοκοσμικότητας που φανερώνουν αυτού του είδους οι εικόνες, αυξημένοι είναι και οι κίνδυνοι που προκαλούνται από ενδεχόμενη επίθεση σκυλιών σε βάρος των συμπολιτών μας και ειδικότερα σε μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους...

almyrosinfo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ