2013-02-10 10:19:46
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΤΕΛΙΚΟΥ!
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμοι και το απόγευμα (18:30, ΕΤ-1) θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης προπονήθηκε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, υπό το βλέμμα των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, το απόγευμα του Σαββάτου (9/2) και είναι πανέτοιμος για τον μεγάλο τελικό.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (9/2) στο Ελληνικό μετά τον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην -φυσικά- του Βαγγέλη Μάντζαρη. Την προπόνηση παρακολούθησαν οι πρόεδροι των πρωταθλητών, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας.

Είναι δεδομένο πως ο Πέρο Άντιτς θα επιστρέψει στη 12άδα κι η τελευταία θέση παίζεται μεταξύ του Δημήτρη Κατσίβελη και του Δημήτρη Μαυροειδή.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εν όψει της... μάχης για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς κι η ομάδα προπονήθηκε στο Ελληνικό παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.


Μετά την παρουσία του στο Σ.Ε.Φ. ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της "πράσινης" Κ.Α.Ε. έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της ομάδας του πριν απ' τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι ο Παναθηναϊκός είναι... υπερπλήρης εν όψει Ολυμπιακού, απέναντι στον οποίο ευελπιστεί να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί και να πάρει... εκδίκηση με την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.

Οι δύο ήττες στην Α1 φαντάζουν πολλές, αλλά οι "πράσινοι" θεωρού ότι γρήγορα μπορούν να ξεχαστούν, αν η ομάδα καταφέρει να διατηρήσει το στέμμα της και να συνεχίσει ως Κυπελλούχος Ελλάδος.

Όσον αφορά τους διαιτητές της σπουδαίας αναμέτρησης, μία ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα θα γίνει η κλήρωση ανάμεσα στους Χριστοδούλου, Γκόντα, Σχινά και Αναστόπουλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ