2013-02-18 14:17:00
Φωτογραφία για Με τη συμμετοχή της ΣΕΤΤΗΛ έγινε δεντροφύτευση στο αλσύλιο της Σπιάντζας Ηλείας
Δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Σπιάντζα απο το Σύλλογο Οικιστών και το 1ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Πύργου με τη συμμετοχή του Δασαρχείου Πύργου , της ΣΕΤΤΗΛ και της Εθελοντικής Δράσης Πύργου.

Νωρίς το πρωί έγινε εκκλησιασμός στο Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος με τη συμμετοχή και των προσκόπων και στη συνέχεια το ραντεβου δώθηκε στις 11 το πρωί στο Αλσύλιο.

Φυτεύτηκαν περί τα 500 μικρά πεύκα σε 3 διαφορετικά μέρη του Αλσυλίου απο τους εθελοντές που βρέθηκαν εκεί.

Παρόν στη δράση αυτή του Συλλόγου Οικιστών και των Προσκόπων ήταν ο Δασάρχης Πύργου κος Λάττας ο οποίος έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές του για το φύτεμα των δέντρων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών κος Κλουκίνας δήλωσε: 

"Σε συνεργασία με το 1ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Πύργου πραγματοποιήσαμε σήμερα δεντροφύτεση στο ασλύλιο της Σπιάντζας. Πρόκειται για την πρώτη απο τις περιβαλλοντικές δράσεις που έχει σκοπό να διοργανώσει ο Σύλλογός μας για την προστασία του μοναδικού “πνεύμονα ζωής” που έχει μείνει στην περιοχή. Ο Σύλλογος Οικιστών αλλα και όλοι οι κάτοικοι της Σπιάντζας είμαστε “άγρυπνοι φρουροί” για την προστασία του Αλσυλίου απο φωτιές αλλα και παράνομους υλοτόμους.


Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δασαρχείο Πύργου και τον Δασάρχη κο Λάττα για την παραχώρηση των δεντρυλίων, στο Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ για τη μεγάλη βοήθεια ,στην Εθελοντική Δράση Πύργου για τη συμμετοχή της και τέλος στο γραφείο ταξιδίων “Ξυδίας Tours” για τη δωρεάν παραχώρηση πούλμαν για τη μεταφορά των Προσκόπων."

 http://www.odigos.gr/news_details.php?news=5120
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ