2013-02-21 20:26:04
Φωτογραφία για Στα Δικαστήρια Τρικάλων το... «μπουκέτο» κατά του πρώην βουλευτή Τρικάλων Χρήστου Μαγκούφη
Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων οδηγήθηκε σήμερα η υπόθεση της επίθεσης που είχε δεχθεί ο τότε βουλευτής Τρικάλων του ΠαΣοΚ Χρήστος Μαγκούφης, στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, λίγο πριν ξεκινήσει... η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011, από τον Τρικαλινό Δημήτρη Δαλαμάγκα, τότε μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr κατά την προσφώνηση της υπόθεσης από την Πρόεδρο του Δικαστηρίου, η Πρόεδρος ρώτησε αν οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για να «κλείσει» η υπόθεση.

Στο σημείο αυτό τον λόγο έλαβε ο κ. Μαγκούφης, ο οποίος απαίτησε την «δημόσια συγγνώμη» από τον δράστη για να μπει οριστικά τέλος στο επεισόδιο που έκανε τον γύρω της Ελλάδος μέσω του trikalanews.gr .

«Δεν ζητάνε οι πολίτες από τους βουλευτές συγγνώμη, αλλά οι βουλευτές πρέπει να ζητήσουν από τους πολίτες», ανταπάντησε στην αίθουσα ο Δημήτρης Δαλαμάγκας, με την πρόεδρο να σχολιάζει «πρέπει κ. βουλευτά να μάθετε να συγχωρείτε» και ταυτόχρονα αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης, λόγω παρέλευσης ωραρίου της γραμματέως της έδρας και ταυτόχρονα όρισε νέα δικάσιμο για τις 26 Σεπτεμβρίου 2013 trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ