2013-02-26 15:20:06
Φωτογραφία για ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ : ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΣΑΝΤΟ, ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
Η Λοκομοτίβ Μόσχας ενδιαφέρεται για τον Μασάντο και ο Παναγιώτης Κελεσίδης σχολιάζει στο "sportdog.gr" την πιθανή αποχώρηση του Πορτογάλου.

"Αυτός αδίκησε Φετφατζίδη και Τάτο", λέει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος χαφ και δεν μάσησε τα λόγια του. Για έναν ποδοσφαιριστή που, όπως είπε χαρακτηριστικά, έχει αγανακτήσει η εξέδρα μαζί του.

Οι δηλώσεις του:

Με βάση το ρεπορτάζ, υπάρχει ομάδα από τη Ρωσία (Λοκομοτίβ Μόσχας) που ενδιαφέρεται για τον Μασάντο. Συμφωνείτε με πιθανή αποχώρησή του;

"Βεβαίως και θα συμφωνήσω με πιθανή αποχώρησή του. Επειδή πηγαίνω στο γήπεδο και κάθομαι στα VIPS, μπορώ να καταλάβω το κλίμα που υπάρχει για αυτόν στον κόσμο του Ολυμπιακού. Η εξέδρα έχει αγανακτήσει με τις εμφανίσεις του. Εντάξει, κι άλλα παιδιά δεν πήγαιναν καλά στην αρχή, όπως ο Αμπντούν για παράδειγμα. Αλλά έδειχναν κάποια στοιχεία, κάτι φαινόταν. Με τον Μασάντο τίποτα... ".


Πιστεύετε πως με πιθανή αποχώρησή του θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Φετφατζίδης;

"Ναι, βέβαια. Για αυτό και συμφωνώ για την αποχώρησή του, γιατί πήρε πολλές ευκαιρίες και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Ευκαιρίες που δεν πήραν τα Ελληνόπουλα. Ίσως δεν βρήκε κατάλληλες συνθήκες στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω. Αλλά αδικούνται τα άλλα παιδιά που δεν παίζουν. Είναι δυνατόν να κάθεται στον πάγκο ο Φετφατζίδης και να έχει δοθεί δανεικός ο Τάτος; Από έναν ξένο που δεν έχει κάνει τη διαφορά με την απόδοσή του;".

Χρειάζεται καλύτερη επιλογή ξένων η ομάδα δηλαδή; Να είναι τουλάχιστον καλύτεροι από τους Έλληνες;

"Όταν ο Ολυμπιακός παίρνει παίκτες από το εξωτερικό, πρέπει να κάνουν τη διαφορά, να είναι καλύτεροι από τους Έλληνες που έχει. Τι έρχονται, για να αδικήσουν τους Έλληνες; Γιατί ο Τάτος αδικήθηκε με τον Μασάντο στην ομάδα, κι αυτό δεν είναι πρώτη φορά που το λέω τώρα, μετά την εμφάνισή του με τον Άρη. Επί Ζαρντίμ το έλεγα πως έπρεπε να του δώσει ευκαιρίες, αλλά δεν το έκανε. Αποτέλεσμα; Απέδειξε ότι ο Ολυμπιακός παίκτη σαν τον Τάτο δεν έχει".

Ο Μίτσελ, βέβαια, δείχνει πως έχει εμπιστοσύνη στους νεαρούς Έλληνες.

"Ο Μίτσελ ρισκάρει και βάζει νέα παιδιά στην ομάδα. Κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Είδαμε πως ο Βλαχοδήμος άρχισε να παίρνει παιχνίδια και να μπαίνει στο πνεύμα της ομάδας. Κι από αυτό, μόνο κερδισμένος θα βγει ο Ολυμπιακός".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ