2013-03-02 09:59:03
Φωτογραφία για Δες το ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ χωρίς Συνδρομή στη Unibet TV!
Όλοι οι φίλοι της Unibet μπορούν να δουν για ακόμα μια φορά, το Ελ Κλάσικο εντελώς δωρεάν, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή τους, χωρίς καμία συνδρομή!

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί δωρεάν από την υπηρεσία Unibet TV, που υπάρχει διαθέσιμη στο Live betting της Unibet και για όλους όσους θέλουν να παίξουν στοίχημα υπέρ της ΡΕΑΛ ή της ΜΠΑΡΤΣΑ έχουμε συγκεντρώσει χρήσιμες πληροφορίες από την σύγχρονη ιστορία των τελευταίων Ελ Κλάσικο:

Ο Μουρίνιο δεν έχει κερδίσει ποτέ την Μπαρτσελόνα εντός έδρας από τότε που ανάλαβε προπονητής της Ρεάλ για το πρωτάθλημα (3.00 απόδοση πληρώνει να σπάσει το ρόδι ο Special One).

Στα τελευταία 29 ντέρμπι για το πρωτάθλημα από τη σεζόν 98-99 και μετά το σκορ είναι 11-8 υπέρ της Μπαρτσελόνα ενώ 10 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα (3.40 πληρώνει το Χ στη Unibet).

Σε 10 από τα 29 (34%) τελευταία Ελ Κλάσικο για το πρωτάθλημα έχουν σημειωθεί 4 ή περισσότερα γκολ (2.40 δίνει το Over 3.5 γκολ).


Σε 16 από τα 29 (55%) τελευταία Ελ Κλάσικο για το πρωτάθλημα έχουν πετύχει τουλάχιστον από 1 γκολ και οι 2 ομάδες (1.48 απόδοση πληρώνει στη Unibet να σκοράρουν και οι 2 ομάδες).

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι η 6η αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη σεζόν 2012-2013 (1 για το πρωτάθλημα, 2 για το κύπελλο και 2 για το Σούπερ Καπ ). Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι 2 νίκες για τη Ρεάλ, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη για την Μπαρτσελόνα, με το επιμέρους σκορ στα γκολ να είναι 12-9 υπέρ των Γκαλάκτικος. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη πετύχει τα 6 από τα 12 τέρματα της ομάδας του και σίγουρα θα θέλει να αυξήσει το λογαριασμό (1.90 απόδοση πληρώνει να πετύχει γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο).

Δες το Ελ Κλάσικο δωρεάν στη Unibet TV και παίξε στη Σουηδική εταιρία με €50 Μπόνους!

Πως μπορείς σε 3 απλά βήματα να δεις εντελώς δωρεάν το «ΕΛ ΚΛΑΣΙΚΟ»;

Κάνε δωρεάν εγγραφή και πάρε €50 μπόνους στην 1η σου κατάθεση (δεν χρειάζεται καν να έχεις πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, καθώς και μία απλή paysafecard από το περίπτερο είναι αρκετή)

Πήγαινε στο Live Betting και επέλεξε το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα

Αυτόματα θα αρχίσει το live streaming του αγώνα από τη Unibet TV

* Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις υπόλοιπο στο λογαριασμό σου ή να έχεις τοποθετήσει ένα στοίχημα το τελευταίο 24ώρο Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ