2013-03-05 12:50:04
Φωτογραφία για Εκτόξευσε σπρέι για να ληστέψει ιδιοκτήτη υπεραγοράς
Με χρήση δακρυγόνου προσπάθησε άγνωστο πρόσωπο να αποσπάσει ποσό ύψους €19.500 από ιδιοκτήτη υπεραγοράς στη Λευκωσία χθες το μεσημέρι, προσπάθεια που χάριν στη γρήγορη αντίδραση του ιδιοκτήτη δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, ιδιοκτήτης υπεραγοράς στην Επαρχία Λευκωσίας προέβηκε σε καταγγελία χθες το απόγευμα ότι κατά τις 14.15 και ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης υποκαταστήματος τράπεζας, στη Μακεδονίτισσα, άγνωστο πρόσωπο άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και εκτόξευσε εναντίον του σπρέι δακρυγόνου.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης, κρατούσε ποσό ύψους €19.500 τα οποίο σκόπευε να καταθέσει στην τράπεζα.

Στην προσπάθειά του να αμυνθεί χτύπησε τον άγνωστο δύο φορές με το πόδι του στο στήθος και ακολούθως κατάφερε να εισέλθει στην τράπεζα με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τραπεί σε φυγή. Ανέφερε ακόμη στην Αστυνομία ότι κατά τη διάρκεια του συμβάντος αντιλήφθηκε και άλλο άγνωστο πρόσωπο, το οποίο παρακολουθούσε τι γινόταν.


Εξάλλου, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, διερευνάται και άλλο περιστατικό το οποίο υπάρχει πιθανότητα να συνδέεται με το πιο πάνω συμβάν.

Συγκεκριμένα περίπου στις 21.30 χθες ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από πολυκατοικία στην Έγκωμη. Αφού η φωτιά κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική, από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες εγγραφής του αυτοκινήτου ήταν πλαστές και ότι είχε καταγγελθεί η κλοπή του από τις 17 Δεκεμβρίου.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της ως προς το κατά πόσο το αυτοκίνητο αυτό συνδέεται με το συμβάν του μεσημεριού.

sigmalive.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ