2013-03-06 15:07:21
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΣΥΝ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ 12 ΜΚ. ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ - Τ.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Τ.Ε. ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ
Την 17/02/2013 αντιπροσωπεία της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  - πραγματοποίησε επίσκεψη - συν/εκπαίδευση με τα Τ.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Τ.Ε. ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την αποστολή και τα μέσα που διαθέτουν τα τάγματα εθνοφυλακής όπως και να παρακολουθήσουμε σχετική εκπαίδευση τους.

Από πλευράς μας ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη μας ενημέρωσαν τους εθνοφυλακές για την πρακτική σκοποβολή και την σκόπευση σε συνθήκες μάχης. Μετά το πέρας της εκπαίδευσης η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ είχε προετοιμάσει γεύμα στην Λέσχη Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης όπου ανταλλαχτήκαν αναμνηστικά. Κλείνοντας ευχαριστούμε το Γ.Ε.Σ. και την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ της 12 ΜΚ. ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ για την έγκριση της επίσκεψης μας και ιδιαίτερα τον Σ/ΧΗ (ΠΖ) κ ΧΟΥΣΜΕΚΕΡΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ για την εγκάρδια φιλοξενία όπως επίσης και τους Εθνοφύλακες Κ. Μιρμικλή και Γ. Παπαγιώργη.

   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

   ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ         ΜΟΥΤΑΦΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΕΦ. ΑΝΘΛ/ΓΟΣ ΠΖ              ε.α Τ/ΧΗΣ Α.Σ. Ι.                   

              

                         
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ