2013-03-07 11:24:07
Φωτογραφία για ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ» ΣΟΥ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!
Τη νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας θα επιδιώξει να πάρει απόψε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ, για τη 10η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης υποδέχονται απόψε (21:45, ΕΤ1) στο κατάμεστο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα, στοχεύοντας στη νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και παράλληλα θα τους διατηρήσει ζωντανούς στο «κυνήγι» για τη δεύτερη θέση του έκτου ομίλου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι Λο, Σερμαντίνι και Περπέρογλου ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να δώσουν κανονικά το «παρών» στην προσπάθεια του Θρύλου να πετύχει την έκτη συνεχόμενη νίκη στο TOP 16, αλλά και να πάρει… εκδίκηση για την ήττα (76-68) στον πρώτο γύρο στην Καταλονία. Κανονικά αναμένεται να είναι στη 12άδα και ο Ντορόν Πέρκινς.


Από την άλλη πλευρά, κανονικά ταξίδεψε με την αποστολή της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο «La Bomba» είχε μείνει εκτός 12άδας –λόγω του γνωστού μυϊκού προβλήματος στο πόδι του- στην ήττα των «μπλαουγκράνα» από την Κάχα Λαμποράλ, για το ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε έτοιμος για να αγωνιστεί κανονικά. Έτσι, ούτε ο Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, με την ομάδα του να μετρά ρεκόρ 17-2 σε όλα τα ματς στη φετινή διοργάνωση.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και με τον κόσμο τους που αναμένεται να κατακλύσει το ΣΕΦ να πάρουν πρώτα τη νίκη που είναι ο πρωταρχικός στόχος και μετά θα προσπαθήσουν να καλύψουν και τη διαφορά των 8 πόντων από το πρώτο ματς.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πέραν της νίκης- σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα που αν έρθει θα της αποφέρει αρκετά οφέλη, αν όχι… δεν έγινε και κάτι- θέλουν να τεστάρουν και την ομάδα. Να επιβεβαιώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Με το κόσμο τους που θα κάνει καμίνι το ΣΕΦ θέλουν να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη και να... "χτυπήσουν" ότι καλύτερο μπορούν από βαθμολογικής άποψης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ