2013-03-10 15:35:08
Φωτογραφία για Η Κιμ Κίλιαν μίλησε στο Βράδυ για τον γάμο της με τον Μάκη και πώς τα έφτιαξαν
Η Κίμ Κίλιαν ήταν καλεσμένη στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μίλησε για τον γάμο της με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αλλά και το νέο κανάλι που ξεκινούν.

Για την δουλειά της, αλλά και το γάμο της με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μίλησε η Κιμ Κίλιαν καλεσμένη στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η γεννημένη στη Γερμανία δημοσιογράφος σπούδασε αρχικά ηθοποιός και αργότερα κατάλαβε ότι προτιμά την δημοσιογραφία. Τελευταία της δουλειά, εκπομπή στο internet με συνεντεύξεις:"Είναι τρία χρόνια περίπου που κάνω την εκπομπή. Ο καθένας έχει την ιστορία του και πρέπει να την ακούσεις... Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη μου έχει πει αυτά που ήθελα να μου πει. Είναι κάποιες συνεντεύξεις, βέβαια, που δεν είναι οι καλύτερες σου".

Η Κιμ Κίλιαν μίλησε ακόμα για το νέο τηλεοπτικό κανάλι του συζύγου της, με τίτλο "GR" που ξεκινάει τη λειτουργία του μέσα στο Μάρτιο: "Θα είναι μεταξύ άλλων ο Κώστας Χαρδαβέλας, η Έλντα Πανοπούλου και ο Γιώργος Καραμέρος. Θα εκπέμπει 9 ώρες τη μέρα, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 2 ώρες το βράδυ. Το βράδυ κλείνει ο Μάκης ή ο Χαρδαβέλας. Ο Μάκης θα κάνει δύο εκπομπές, Δευτέρα και Πέμπτη".

Όσον αφορά αν θα είναι κι αυτή, λέει: "Εγώ λέω να πάρω σύνταξη. Μετά από 8 χρόνια, σε αυτό το ταξίδι το ενημερωτικό – αποκαλυπτικό είπα να πάρω σύνταξη"

Πηγή: cosmo
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ