2013-03-11 03:47:46
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ (3-0)
Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 3-0 απέναντι στην ΑΕΚ και πιστοποίησε και μαθηματικά την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος, ανήμερα των 88ων γενεθλίων του συλλόγου. Σε ένα ματς γιορτή που το μυαλό όλων ήτα στα ρεκόρ και τα πανηγύρια, οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και όσο ακριβώς χρειάζονταν για να πάρουν αυτό που ήθελαν και να πανηγυρίσουν με τον κόσμο τους το 4ο αστέρι στη φανέλα του Θρύλου.

Αυτός που έκλεψε την παράσταση και όχι μόνο για τα γκολ που πέτυχε αλλά κυρίως για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και μάλιστα σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά και την ουσιαστικά αρχηγική του παρουσία, ήταν ο Αβραάμ, ο οποίος τα έκανε όλα στην επανεμφάνισή του μέσα στο "Ναό". Αυτό που μένει όσον αφορά την αγωνιστική παρουσία των ερυθρόλευκων είναι ότι πλέον "βγαίνει" στο γήπεδο η δουλειά που γίνεται στο Ρέντη και οι παίκτες αφομοιώνουν τα "θέλω" του Μίτσελ. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια και οι... δύσκολοι αντίπαλοι όπου από την επόμενη σεζόν πλέον θα πρέπει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει με καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα απέναντι σε όποιο αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο του... Άλλωστε υπάρχει αρκετός χρόνος για να "χτιστεί" αυτή η ομάδα με τα νέα δεδομένα Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:


Μέγιερι:

Δεν απείλησε την εστία του Ολυμπιακού η ΑΕΚ και δεν αισθάνθηκε τον κίνδυνο, καθώς ακόμη και τα όποια σουτ δοκίμασαν οι κιτρινόμαυροι ήταν άστοχα.

Παπάζογλου:

Για άλλη μια φορά ήταν φιλότιμος και μαχητικός και έμπαινε χωρίς τον παραμικρό φόβο στις φάσεις, καταφέρνοντας να κερδίσει τους αντιπάλους του με την δύναμη και την επιμονή του. Επιθετικά δεν βοήθησε και πολύ αφού η συγκεκριμένη θέση που αγωνίζεται δεν είναι η... φυσική του και τις περισσότερες φορές... φαίνεται.

Αβραάμ:

Σκόρερ και πραγματικός αρχηγός του Θρύλου. Ήταν στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή στις φάσεις των δύο πρώτων γκολ. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από τους "κιτρινόμαυρους" αμυντικά και όσο περνάει ο καιρός θα βρει και καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι του. Στην άμυνα έδωσε λύσεις και αγωνίστηκε με το γνωστό δυναμισμό του.

Μανωλάς:

Αγωνίστηκε παθιασμένα στο παιχνίδι και έψαξε σε ορισμένες φάσεις το γκολ. Δεν πιέστηκε στην άμυνα και είχε σωστές τοποθετήσεις όποτε χρειάστηκε.

Χολέμπας:

Από τα δικά του πόδια ουσιαστικά ξεκίνησαν οι φάσεις για τα δύο πρώτα γκολ. Ήταν από τις λίγες φορές όμως που δεν είχε καλές συνεργασίες στο αριστερό άκρο με τον Αμπντούν και παρουσίασε ορισμένες αδυναμίες στην άμυνα.

Φέισα:

Σαν "κόφτης" στον άξονα δείχνει να έχει σαφείς αδυναμίες στο ανασταλτικό κομμάτι που απαιτεί το πόστο του "6αριού", αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο ως playmaker, έχοντας περισσότερο δημιουργικό ρόλο. εν απέφυγε τα λάθη, αφού στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου άφηνε κενά.

Μανιάτης:

Είναι δεδομένη η ικανότητα του στον ανασταλτικό τομέα στη μεσαία γραμμή, αλλά δείχνει κουρασμένος στα τελευταία παιχνίδια και στην άμυνα έχανε ορισμένες φάσεις. Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ενώ στο τέλος έχασε την ευκαιρία να "γράψει" το 4-0, καθώς το σουτ που δοκίμασε βρήκε στο δοκάρι.

Γκρέκο:

Δεν μπορεί να κριθεί, καθώς τραυματίστηκε νωρίς στο ματς και αποχώρησε, αλλά στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο ματς.

Βλαχοδήμος:

Δημιούργησε ορισμένα ρήγματα από τα άκρα, αλλά εξακολουθεί να μην έχει καλά τελειώματα, είτε για να σκοράρει, είτε για να δώσει πάσα. Σε ορισμένες φάσεις αργεί και κάνει κατάχρηση της μπάλας και εφόσον βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι, θα γίνει περισσότερο χρήσιμος και αποτελεσματικός.

Αμπντούν:

Προσπάθησε να απειλήσει και να δημιουργήσει ρήγματα από τα άκρα, χωρίς να έχει πάντα επιτυχία. Το προσπαθεί πάντως. Είχε διάθεση στο ματς και πάλεψε, ενώ σημείωσε και το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού.

Τζιμπούρ:

Επιθετικά δεν απείλησε όπως άλλες φορές, ούτε και δημιούργησε αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Δεν σκόραρε, αλλά έδωσε δύο ασίστ, όντας στην πράξη χρήσιμος στο παιχνίδι της ομάδας. Στην επίθεση, πάντως δεν τροφοδοτήθηκε αρκετα.

Μασάντο:

Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε, ενώ σε κάποιες φάσεις διεκδίκησης της μπάλας δεν έμπαινε με δύναμη και ταχύτητα. Βοήθησε την ομάδα πάντως δημιουργικά σε κάποιες στιγμές και ήταν αρκετά καλός παρόλο που αναγκάστηκε να κάνει... προθέρμανση μέσα στο γήπεδο αφού αντικατέστησε άρον-άρον τον Γκρέκο.

Ιμπαγάσα:

Μπήκε ως αλλαγή, αλλά αποχώρησε μέσα σε λίγα λεπτά καθώς τραυματίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Φουστέρ:

Αγωνίστηκε για περίπου 15 λεπτά στο ματς και όπως είναι φυσικό φάνηκε ελαφρώς επηρεασμένος από την αγωνιστική του απραξία. Είναι παίκτης τακτικής και ξέρει πως να λειτουργεί σωστά και με πειθαρχία στο πόστο που του αναθέτει ο προπονητής του. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε χριστεί και σκόρερ, αλλά το γκολ που σημείωσε το ακύρωσε ο διαιτητής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ