2013-03-24 18:03:23
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 3-0 ΣΕΤ
Μετά το Λιγκ Καπ, ο Ολυμπιακός έκανε δικό του και το Κύπελλο, νικώντας 3-0 σετ τον Φοίνικα Σύρου στον μεγάλο τελικό του Ρεθύμνου! Κορυφαίος και με... διαφορά ο Γιορντάνοφ!

Κουπάτος για 14η φορά στην Ιστορία του ο Ολυμπιακός που σε μια ακόμη διοργάνωση έκανε επίδειξη δύναμης σαρώνοντας ό,τι βρεθηκε στο πέρασμά του… Δύο παρουσίες σε τελικούς φέτος και δύο «κούπες» σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο και έρχεται το πρωτάθλημα Μεγάλος πρωταγωνιστής του Θρύλου ήταν ο Μπόμπι Γιορντάνοφ, ο οποίος πανηγύρισε το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας στην καριέρα του!

Ο "Μπόμπι" οδήγησε τους ερυθρόλευκους στη μεγάλη νίκη με κρίσιμους πόντους σε καθοριστικά σημεία κάθε σετ, όταν ο Φοίνικας έδειχνε να έχει τον πρώτο λόγο. Οι νησιώτες προηγήθηκαν και στα τρία σετ, αλλά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τίποτα περισσότερο, στην πρώτη παρουσία τους στον μεγάλο τελικό, αφού οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη είχαν τις «απαντήσεις» για... όλα! Είχαν όμως και Γιορντάνοφ, που δικαίως πήρε τον τίτλο του MVP.


Καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης το πρώτο σετ, όταν ο Ολυμπιακός από το 21-24 βρέθηκε μπροστά με 25-24 με τους Γιορντάνοφ και Σμαραγδή κυρίως να κάνουν την ανατροπή για τον Ολυμπιακό, βάζοντάς τον μπροστά στο σκορ.

Από εκεί και πέρα μίλησε η... εμπειρία και η σωστή διαχείριση του παιχνιδιού. Λάθη έγιναν και από τις δυο πλευρές, ο Ολυμπιακός «χάριζε» πιο εύκολα τους πόντους στον Φοίνικα, όταν «έκαιγε» η μπάλα όμως, οι ερυθρόλευκοι ήξεραν ποιος έπρεπε να την πάρει Τα σετ: 28-26, 25-21, 25-22.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ