2013-03-24 18:03:26
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη Έυα Μέντες

Στην εκπομπή "The Late Show with David Letterman" βρέθηκε καλεσμένη η Έυα Μέντες. Εδώ, λίγο πριν μπει στο στούντιο.

Κιμ Καρντάσιαν

Με μια δερμάτινη στενή φούστα που διαγράφει απόλυτα τη φουσκωμένη κοιλίτσα της εμφανίστηκε η Κιμ Καρντάσιαν έξω από το εστιατόριο Il Pastaio του Μπεβερλι Χιλς. Η 32χρονη σταρ δείπνησε λίγη ώρα μετά την τελευταία της επίσκεψη στο γιατρό της για τις καθιερωμένες εξετάσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κριστίνα Αγκιλέρα

Παρότι δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό των κριτών του ριάλιτι ταλέντων The Voice, η Κριστίνα Αγκιλέρα εμφανίστηκε στην παρουσίαση του σόου για την τέταρτη σεζόντου. Η εμφανώς αδυνατισμένη σιλουέτα της σχολιάστηκε θετικά. 

Μίλα Γιόβοβιτς

Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες εντόπισε ο φακός τη Μίλα Γιόβοβιτς με την 6χρονη κόρη της. 


Μίσα Μπάρτον

Στην πρεμιέρα της ταινίας "A resurrection" στην οποία πρωταγωνιστεί βρέθηκε η Μίσα Μπάρτον. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. 

Μπαρ Ραφαέλι

H Μπαρ Ραφαέλι κέρδισε το βραβείο του "Style Icon" στα βραβεία 2013 Vienna Awards for Fashion & Lifestyle που διοργανώθηκαν στην Βιέννη και, στο κόκκινο χαλί του event, έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ντρου Μπάριμορ

H Nτρου Μπάριμορ επιστρέφει στο ξενοδοχείο της στη Νέα Υόρκη μετά την εκπομπή "Late Night with Jimmy Fallon" στην οποία βρέθηκε καλεσμένη. Κατά την διάρκεια της εκπομπής, η 38χρονη ηθοποιός, για να διαφημίσει την νέα σειρά καλλυντικών που υπογράφει, πήρε ένα κραγιόν και το έβαλε στα χείλη του παρουσιαστή! Εκείνος, με την σειρά του, την έβαψε στο πρόσωπο, ζωγραφίζοντας διάφορα σχέδια!

Ρέιτσελ Βάις

O φωτογραφικός φακός εντόπισε την Ρέιτσελ Βάις στον δρόμο προς το σπίτι της μετά το γυμναστήριο. Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι η επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ -με πρωταγωνιστή και πάλι τον σύζυγό της, Ντάνιελ Κρεγκ- είναι ήδη στα σκαριά και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016.

Ρόζι Χάντινγκτον- Γουάιτλι

Η Ρόζι Χάντινγκτον- Γουάιτλι ήταν ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους του πάρτι για την παρουσίαση του νέου κινητού BlackBerry Z10 Smartphone που έγινε στο Cecconi’s Restaurant του Λος Άντζελες. Στην ίδια εκδήλώση βρέθηκαν αρκετοί διάσημοι -ανάμεσά τους ο Τζος Ντουχάμελ, η Κριστίνα Ρίτσι και η Ρέιτσελ Μπίλσον. 

Σάντρα Μπούλοκ

Η Σάντρα Μπούλοκ παίρνει τον γιο της, Τζάκσον, από το σχολείο, λίγο πριν οι δυο τους ταξιδέψουν μαζί στη Νέα Υόρκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της διάσημης ηθοποιού. Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι η Μπούλοκ θα δανείσει τη φωνή της στη συνέχεια της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Despicable Me". 

Φέργκι

Με εμφανή πλέον τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης, η Φέργκι βρέθηκε στην εκπομπή "Good Morning America" και μίλησε για το πρώτο παιδί που περιμένει. "Πραγματικά, δεν ξέρω τι κάνω" δήλωσε η 37χρονη τραγουδίστρια και πρόσθεσε: "Απλά περιμένω να δω πώς θα πάνε τα πράγματα και να αφήσω τα φυσικά μου ένστικτα να με καθοδηγήσουν".

www.yupiii.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ