2013-03-24 18:45:04
Φωτογραφία για ΔΕΥΑΛ: Ολοκληρώνονται οι εργασίες για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης
Σε σειρά εργασιών όσον αφορά την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων και ακάθαρτων υδάτων, μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης ...Λαγκαδά (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.), προχωρεί η δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα η ολοκλήρωση του Αποχετευτικού Δικτύου Λαγκαδά συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, και οι εργασίες μέχρι σήμερα έχουν υλοποιηθεί, κατά 90 % περίπου.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του Αποχετευτικού Δικτύου στην οδό Βασ.Αλεξάνδρου (ο δρόμος προς τα κοιμητήρια της πόλης), ενώ αποκαταστάθηκε ο ασφαλτοτάπητας στον συντομότερο δυνατό χρόνο, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Την προσεχή εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, το έργο μπαίνει στην τελική του φάση, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η εκσκαφή επί της οδού Στ. Μπαρέτη.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν έως και τις 21.04.2013, οπότε και μπορούμε να μιλάμε για την ολοκλήρωση πλέον του αποχετευτικού δικτύου Λαγκαδά.

Να σημειωθεί ότι πεποίθηση της διοίκησης του δήμου και της δημοτικής επιχείρησης, είναι ότι έως το τέλος του Α΄ εξαμήνου του τρέχοντος έτους, η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του Λαγκαδά, θα είναι συνδεδεμένοι στο νέο αποχετευτικό δίκτυο της πόλης.

aftodioikisi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ