2013-03-24 22:38:07
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
Απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάκτηση του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του βρέθηκε στα ...σκοινιά στο πρώτο σετ, αλλά η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα που έδειξε της επέτρεψε να γυρίσει το σετ, ενώ στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Γιορντάνοφ λέγοντας πως είναι ένας εκπληκτικός παίκτης.

«Θεωρώ ότι έγινε ένας πολύ ωραίος τελικός και το σκορ σίγουρα αδικεί το Φοίνικα, αλλά οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Στο πρώτο σετ βρεθήκαμε στα… σκοινιά, αλλά εκεί μέτρησε ο μεγάλος βαθμός συγκέντρωσης που δείξαμε και η αποφασιστικότητα για να γυρίσουμε το σετ, αλλά και το ματς που δεν κυλούσε υπέρ μας. Στη συνέχεια παρόλο που ο Φοίνικας συνέχισε να είναι ανταγωνιστικός, κι εμείς βελτιώσαμε την απόδοση μας, προσαρμοστήκαμε σε κάποια κομμάτια της τακτικής και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Για την εμφάνιση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ είπε: «Θα το πω για μια ακόμη φορά ότι ο Μπόμπι είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, αλλά ένας παίκτης ομάδας
. Πρώτος στην προπόνηση, πρώτος στα παιχνίδια. Σίγουρα ο Μπόμπι σήμερα ήταν εκπληκτικός, αλλά εγώ θεωρώ ότι είμαστε ομάδα συνόλου. Δεν πιάσαμε την απόδοση που είχαμε στον ημιτελικό, οπότε κάποιος έπρεπε να μας κρατήσει κι αυτός ήταν ο Μπόμπι, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν κι οι υπόλοιποι».

Για το πρωτάθλημα: «Είμαστε χαρούμενοι που υλοποιούνται αυτά που είχαμε σχεδιάσει στην αρχή της χρονιάς και φυσικά θέλουμε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα. Απλά τώρα θα χαρούμε το Κύπελλο και μετά θα ανασυνταχθούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όπως ως παίκτης πριν από πολλά χρόνια, έτσι και ως προπονητής πήραν τον πρώτο μου τίτλο με τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ