2013-03-25 16:00:18
Φωτογραφία για ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΕΚΛΕΣΤΟΟΥΝ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ!
Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Λιούις Χάμιλτον τους ισχυρισμούς του Μπέρνι Έκλεστοουν πως του ζήτησε να παρέμβει για να πάρει «μεταγραφή» στη Red Bull, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Τη δυσαρέσκειά του για όσα «αποκάλυψε» ο Μπέρνι Έκλεστοουν εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον. Το αφεντικό της Formula 1 ισχυρίστηκε πως ο Βρετανός πιλότος τού είχε ζητήσει να παρέμβει για να πάρει μεταγραφή στη Red Bull, προτού συμφωνήσει τελικά με τη Mercedes. Ο Χάμιλτον διέψευσε κατηγορηματικά τα λεγόμενα του Έκλεστοουν και χαρακτήρισε τη συμφωνία του με τη Mercedes την καλύτερη απόφαση της ζωής του.

«Φαίνεται πως κάνει σχόλια μόνο για μένα για κάποιον λόγο», δήλωσε ο Χάμιλτον. «Είναι περίεργο, γιατί έχουμε καλή σχέση και του μιλάω ανοικτά για διάφορα πράγματα. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω γι’ αυτά που είπε. Άκουσα πως κάτι είπε για μένα και τη Red Bull. Εγώ απλώς είχα πει στους μάνατζέρ μου να μιλήσουν με όλες τις διαθέσιμες ομάδες και να μου παρουσιάσουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Δεν είχα πιέσει για καμία ομάδα. Και στο τέλος συμφώνησα με τη Mercedes, είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω», ξεκαθάρισε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ