2013-03-25 20:29:20
Φωτογραφία για Προτιμούν Ολυμπιακό Μέγιερι και Κάρολ!
Η παραμονή τους στον Ολυμπιακό αποτελεί προτεραιότητα για τους Μπάλας Μέγιερι και Ρόι Κάρολ, παρά τα σενάρια που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. 

Την στιγμή, που εντείνονται σε καθημερινή βάση τα σενάρια που αφορούν το μέλλον τους, οι Μπάλας Μέγιερι και Ρόι Κάρολ επιθυμούν όσο τίποτε άλλο την παραμονή τους στον Ολυμπιακό.

Ο Μπάλας Μέγιερι εκτιμά ότι έχει μπροστά του όλες τις προϋποθέσεις να εδραιωθεί κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού τα επόμενα χρόνια, αφού θεωρεί ότι έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Βορειοϊρλανδός διεθνής πορτιέρο αρκετές φορές έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο Κάρολ θεωρεί ότι με τη εμπειρία του, αλλά και τις παραστάσεις κορυφαίου επιπέδου, που έχει να επιδείξει στην πολύχρονη καριέρα του, έχει όλα τα εχέγγυα να αποτελέσει τον «ιθύνοντα νου» της οπισθοφυλακής

Τώρα, όσον αφορά στα διάφορα ονόματα που ακούγονται και γράφονται, εφόσον προχωρήσει η απόκτηση κάποιου από όλους, τότε ο Ολυμπιακός θα παραχωρήσει δανεικό τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ώστε να «ψηθεί» με αγωνιστικές παραστάσεις. 

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ