2013-04-03 12:58:46
Φωτογραφία για Παύει να ισχύει η ρήτρα ανανέωσης του Πετρόπουλου
Στην ΑΕΚ δεν φάνηκαν συνεπείς με μία δόση συμβολαίου στον Πετρόπουλο κι έτσι η ρήτρα ανανέωσης του 27άχρονου άσου παύει να ισχύει.

Η τραγική οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ εκτός από τα λειτουργικά προβλήματα που έχει επιφέρει στον σύλλογο και την κακή ποιότητα των προπονήσεων (επίπτωση όλων αυτών), έχει ως αποτέλεσμα η Ένωση να κινδυνεύει να χάσει παίκτες αξίας.

Παύλος Μητρόπουλος και Αντώνης Πετρόπουλος είναι ορισμένοι από τους λίγους παίκτες που έχει η ΑΕΚ στο ρόστερ της αυτή τη στιγμή, που μπορούν μελλοντικά να φέρουν κάποια χρήματα.

Για τον 22άχρονο αμυντικό μέσο η Ένωση θα πρέπει να καταβάλλει 250.000 ευρώ στον Παναιτωλικό (μέχρι το τέλος Απριλίου) για να τον κάνει δικό της, χρήματα τα οποία δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Το κακό πάντως φαίνεται πως έγινε με την περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου, καθώς η διοίκηση της Ένωσης, σύμφωνα με την LIVE Sport, δεν κατέθεσε δόση 10.000 ευρώ μέχρι το τέλος του Μαρτίου, με αποτέλεσμα να μην ισχύει πλέον η ρήτρα ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο.

Βέβαια όλα είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή, που δεν δείχνει μέχρι στιγμής σημάδια πως θέλει να αποχωρήσει, οπότε με μία σταθερή διοίκηση είναι πολύ πιθανό να παραμείνει.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ