2013-04-11 23:01:53
Φωτογραφία για ΣΩΤΗΡΧΟΣ : ΝΑ ΤΡΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ
Ο Ηρακλής Κηφισιάς και ο Ολυμπιακός, μετά από τρεις «μάχες» στο πρωτάθλημα (σε κανονική περίοδο και ημιτελικό των πλέι οφ), θα συναντηθούν το απόγευμα της Παρασκευής στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου στη Σαντορίνη, σ’ έναν αμφίρροπο αγώνα. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκες» είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο και παράλληλα το νταμπλ!

Αρχικά η αρχηγός του Θρύλου Δήμητρα Γιακουμή, πήρε τον λόγο και σχολίασε: «Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ελπίζω να διεξαχθούν θεαματικοί αγώνες και να χαρεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Θα μπούμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας απέναντι αρχικά στον Ηρακλή Κηφισιάς που είναι πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε πως είμαστε πρωταθλήτριες και ελπίζω να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας».

Στην συνέχεια, ο λόγος πέρασε στον τεχνικό των πρωταθλητριών Ελλάδας Τέλη Σωτήρχο, ο οποίος σημείωσε: «Να ευχαριστήσω τους διοργανωτές που μας έφεραν στο πανέμορφο αυτό νησί και να συγχαρώ την ΕΟΠΕ που συνεχίζει την αποκέντρωση
. Εμείς πριν από λίγες ημέρες κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και καλούμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο του Κυπελλούχου που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλουμε δηλαδή να τριτώσουμε το καλό. Είμαστε εδώ οι τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων.

Ελπίζουμε να δούμε όμορφα παιχνίδια και να κερδίσει ο καλύτερος. Θέλω, τέλος να καλέσω τους ανθρώπους του νησιού να έρθουν, να το χαρούν και να χειροκροτήσουν τον νικητή. Σωματικά ίσως είναι δύσκολο να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε μετά το μεγάλο επίτευγμα και τα τρία δύσκολα παιχνίδια που δώσαμε σε μία εβδομάδα. Καλούμαστε να παίξουμε ένα ή και δύο παιχνίδια εξίσου δύσκολα, αλλά όλα εναπόκεινται στον ψυχισμό των κοριτσιών και πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ