2013-04-15 13:52:04
Φωτογραφία για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στα Γιαννιτσά [video]
Πληθος κοσμου (πανω απο 2000 θεατες) παρακολουθησε τον 2ο αγωνα Πανελληνιου Μοtocross στην Πιστα των Γιαννιτσων που διοργανωσε η τοπικη λεσχη και η ΑΜΟΤΟΕ στην δυσκολη πιστα της περιοχης.Το θεαμα ηταν αφθονο και ικανοποιησε οσους βρεθηκαν εκει.Επισης η οργανωση του αγωνα απο την τοπικη λεσχη κρινεται επιτυχης και αψογη.

Συγκεκριμενα τα αποτελεσματα του αγωνα ειναι τα εξης:

Στην ΜΧ1 το πρωτο σκελος του αγωνα βρηκε πρωτο τον Σκυβαλο,δευτερο τον Βαγγελατο ενω τριτο τον Κουζη.Στο δευτερο σκελος πρωτος ηταν ο Κουζης,δευτερος ο Σκυβαλος και τριτος ο Βαγγελατος.

Στην ΜΧ2 στο πρωτο σκελος τερματισε πρωτος ο Κοντολετας,δευτερος ο Κρητικος και τριτος ο Παπιλας ενω στο 2 σκελος πρωτος τερματισε ο Παπιλας,δευτερος ο Κοντολετας και τριτος ο Κρητικος.

Στην Οpen στο πρωτο σκελος τερματισε πρωτος ο Δημογιαννης,δευτερος ο Κιουτσουκωστας και τριτος ο Κριμπουνης ενω στο δευτερο σκελος πρωτος τερματησε ο Ημογιαννης,δευτερος ο Κιουτσουκωστας και τριτος ο Παπαδοπουλος.

Στην κατηγορια QUAD στο πρωτο σκελος πρωτος τερματισε ο Καπελης,δευτερος Καναβας,τριτος ο Ντουζος ενω στο δευτερο σκελος πρωτος τερματισε ο Καπελης,δευτερος ο Τσιγκος και τριτος ο Ντουζος.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ