2013-04-17 18:33:03
Φωτογραφία για Με επιτυχία στέφθηκε η καμπάνια Let’s do it Greece στο Δήμο Αρταίων
Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού Let's Do It Greece που πραγματοποιήθηκε... το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου, στο Παραλίμνιο Πάρκο. 

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος δήλωσε συμμετοχή δείχνοντας την ευαισθητοποίηση του στα θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και προστασίας του περιβάλλοντος. Σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Άρτας και τους υπεύθυνους των σχολικών μονάδων, πολλοί εθελοντές, συμμετείχαν στον εθελοντικό καθαρισμό και συνεργάστηκαν για ένα κοινό σκοπό. Η συμμετοχή ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα και δείχνοντας στην πράξη το ενδιαφέρον των μαθητών κυρίως για το περιβάλλον. Συγκεκριμένα συμμετείχαν το 10ο Νηπιαγωγείο, το 3ο, 5ο και 8ο Δημοτικό Άρτας, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου, το 3ο Γυμνάσιο, το 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Λύκειο Άρτας, η ομάδα SOCIAL, το artinoi.gr, ο Ερυθρός Σταυρός και πολλοί πολίτες
. Τους μαθητές συνόδευσαν οι δάσκαλοι και οι γονείς τους ενώ την πρωτοβάθμια εκπαίδευση εκπροσώπησε ο υπεύθυνος των σχολικών δραστηριοτήτων Ευάγγελος Αναγνώστου. Από πλευράς του Δήμου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Ιωάννης Αθ. Παπαλέξης, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Φώτης Γεωργίου, η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Μάγγου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρταίων Βασίλειος Γέμος.

Σε όλους τους εθελοντές μοιράστηκαν γάντια, σακούλες και νερό και μέσα σε λίγες ώρες όσοι συμμετείχαν συγκέντρωσαν αρκετά μεγάλο όγκο σκουπιδιών ποσότητας περίπου 6 κυβικών. Ευχή όλων όσων συμμετείχαν ήταν η εθελοντική καμπάνια “Let’s do it ” Greece να γίνει θεσμός και στην χώρα μας και να πραγματοποιούνται πάντα τέτοιες δράσεις, δείχνοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

epirus-tv-news.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βρυξέλλες ή Βερολίνο;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βρυξέλλες ή Βερολίνο;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ