2013-04-24 17:59:34
Φωτογραφία για Έτοιμη να αποκτήσει τον Φαλκάο η Τσέλσι
Μεγάλη αισιοδοξία υπάρχει στην Τσέλσι για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Πάνω από 50.000.000 ευρώ είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς για να ντύσει στα "μπλε" τον Κολομβιανό επιθετικό.

Αισιόδοξοι είναι οι ιθύνοντες της Τσέλσι, ότι τελικά θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Ρανταμέλ Φαλκάο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, το καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον της ομάδας του Λονδίνου για τον Κολομβιανό, είναι γνωστό εδώ και μήνες, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε ανοιχτή επαφή.

Ωστόσο τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Τσέλσι αφήνει οριστικά την υπόθεση ενός άλλου φορ που την ενδιέφερε, αυτή του Έντισον Καβάνι, για να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προσπάθεια απόκτησης του Φαλκάο.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φαίνεται διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό λίγο πάνω από τα 50.000.000 για να πείσει την Ατλέτικο να παραχωρήσει τον βασικό επιθετικό της, ενώ αναμένεται να προσφέρει και ένα συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές πάνω από 200.000 ευρώ στον παίκτη.


Κλειδί στην υπόθεση μπορεί να είναι ο Τιμπό Κουρτουά, ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο, ο οποίος αγωνίζεται εκεί δανεικός από την Τσέλσι. Ο Βέλγος φέτος έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Μαδρίτη, με αποτέλεσμα η Ατλέτικο να ήθελε να τον κρατήσει και μετά το τέλος του δανείου από την Τσέλσι.

Στην αγγλική ομάδα τον προορίζουν για διάδοχο του Πετρ Τσεχ και θα ήθελαν του χρόνου να τον δώσουν δανεικό σε μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, ώστε να πάρει το "βάπτισμα του πυρός" στην κατηγορία. Ωστόσο, δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν δανεικό για έναν ακόμα χρόνο στην Ατλέτικο, εάν αυτό βοηθούσε στη μεταγραφή του Φαλκάο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ