2013-04-26 16:00:08
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστές, μέσω ανακοίνωσης της, τις τιμές των εισιτηρίων του Κυπέλλου Ελλάδας στις 11 Μαΐου, όπου, εκτος συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ολυμπιακός περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του, μεταξύ των Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ.

Οι τιμές θα κυμαίνονται από 10 έως 30 ευρώ, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και το πότε θα είναι στη διάθεση των οπαδών!

H ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«1. Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις:

1. Καθορίστηκαν οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2012-2013, το εύρος των οποίων είναι από 10 ευρώ έως 30 ευρώ.

2. Να πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου 2013 και ώρα 10:00 στο κτίριο της ΕΟΕ η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων - Μελών της ΕΠΟ.

3. Να παραταθεί μέχρι τις 19 Ιουνίου 2013 η αγωνιστική περίοδος της Football League, κατόπιν σχετικού αιτήματος της διοργανώτριας.

4. Να πραγματοποιηθεί σεμινάριο διαιτητών Super League το διάστημα 5-7 Ιουλίου 2013 (ο τόπος του θα προσδιοριστεί προσεχώς) και σεμινάρια διαιτητών και παρατηρητών Football League, Football League 2, Δ’ Εθνικής, βοηθών διαιτητών Football League και Football League 2 και υποψήφιων νέων παρατηρητών-εκπαιδευτών στην Ερέτρια (10 Ιουνίου - 19 Ιουνίου για της ΕΠΣ Νότιας Ελλάδας) και στην Βέροια (23 Ιουνίου - 1 Ιουλίου για τις ΕΠΣ Βόρεια Ελλάδας).

5. Να πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου στην Αθήνα φιλικός αγώνας προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας κάτω των 20 ετών εναντίον της Σερβίας, ενόψει της συμμετοχής της στο επικείμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ