2012-04-03 13:51:31
Φωτογραφία για Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι του ρουσφετιού...
Με τις τροπολογίες να πέφτουν βροχή - συγκεκριμένα συνολικά 85 κατατέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε μόλις 4 νομοσχέδια- και μερικές να αποσύρονται με... ελαφρά, όπως η τροπολογία Βορίδη για τα βυτιοφόρα, υπάρχουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με φαντασία οι οποίοι σήμερα θα διεκδικήσουν πρωτοποριακές και υψίστου σημασίας αλλαγές. 

Πρώτη στη λίστα η κ. Αικατερίνη Φαρμάκη η οποία ζητεί να μειωθεί επιτέλους η τιμή του εισιτηρίου στα επαρχιακά καζίνο τούτης της χώρας από 16 ευρώ σε 12 ευρώ και να αυξηθεί στα μεγάλα... από έξι ευρώ που ισχύει σήμερα στα 12 ευρώ. Επιτέλους λίγη ισότητα σε τούτη την κοινωνία. Επίσης ζητά να επιτρέπεται σε γεωργική γη υψηλής παραγωγικότητας η εγκατάσταση σταθμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Μαζί με τη ντοματούλα να φυτεύονται και τα φωτοβολταϊκά.

Ο Γιάννης Βούρος είναι γνωστό ότι αγαπάει τα sports. Θέλει λοιπόν οι αθλητές να εισάγονται στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ χωρίς Πανελλήνιες καθ' υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων
. Ούτως ή άλλως ούτε χρόνο να διαβάσουν έχουν, ούτε βιβλία. Βεβαίως είναι σημαντικό και το γεγονός ότι αφού τα Πανεπιστήμια μετά του κούρεμα παραπαίουν οικονομικά πόσο περισσότερη ζημία να έχουν με περισσότερους φοιτητές; Ψιλοπράματα Οι Γιουματζίδης, Νταλάρα, Ζωίδης και Τόλκας εμπνέυστηκαν από τη μαζική λαϊκή κινητοποιήση και ζητούν να οργανωθεί το κίνημα της πατάτας και να θεσμοθετηθεί με απώτερο ώστε να πέσουν οι τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης. Τώρα σοβαρά θα απευθυνθείτε σε αυτούς που ψήφισαν το χαράτσι στα ακίνητα εσείς που το στηρίξατε και θα ζητήσετε να μειωθούν οι τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης; Εξαιρετικό αλλά Πάσχα έχουμε ουχί απόκριες. Αφήστε κάτω την στολή του Τσακ Νόρρις.

Οι... καλύτεροι είναι οι κύριοι Κρεμαστινός και Ρήγας οι οποίοι μαζί τον «πατατοφρούρο» Ζωίδη σκέφτηκαν να καταργηθούν οι εκκρεμείς δίκες του Δημοσίου με νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου ή άλλων φορέων για ακίνητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενώ ζητούν με τροπολογία οι δικαστικές απόφασεις να μην εκτελεστούν. Γιατί έρχονται και εκλογές, άλλωστε.

Α.Παπ.
  Από newpost Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Portugal Rally 2012 Highlights [video]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Portugal Rally 2012 Highlights [video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ