2013-05-04 21:28:00
Φωτογραφία για Η Βόλφσμπουργκ «βλέπει» Μήτρογλου...
Το έντονο ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ φέρεται να έχει προσελκύσει ο Κώστα Μήτρογλου, αφού άνθρωπος του γερμανικού συλλόγου θα βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον «πιστολέρο» του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι εκπληκτικές φετινές εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου, όπως είναι φυσικό έχουν προξενήσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. 

Ο «πιστολέρο» διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του και αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν τα 20 συνολικά τέρματα που έχει πετύχει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, συμπληρώνοντας ιδανικά τον Ράφικ Τζιμπούρ στην επίθεση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές η Βόλφσμπουργκ πρόκειται να εκπροσωπηθεί από δικό της σκάουτερ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο, ώστε να κατασκοπεύσει τον 25χρονοδιεθνή φορ του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και να πάρει μια γεύση για τις εκτελεστικές ικανότητες του «γερμανοθρεμμένου» στράικερ!

Ο «πιστολέρο» βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της ομάδας της Μπουντεσλίγκα, με τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ να τον έχουν «τσεκάρει» και σεπροηγούμενα φετινά παιχνίδια του Θρύλου.

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ