2013-05-08 21:30:09
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Το νωθρό τους ξεκίνημα πλήρωσαν στον πρώτο τελικό οι ερυθρόλευκοι.

Δύο ολόκληρα οκτάλεπτα «σπατάλησε» ο Ολυμπιακός στο εναρκτήριο παιχνίδι των τελικών της Α1 πόλο ανδρών.

Με κακές επιλογές τόσο στην επίθεση όσο και στην αμυντική λειτουργία η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 3-0 στην πρώτη περίοδο και με 6-1 στο τέλος του δευτέρου οκταλέπτου.

Από εκεί και πέρα και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας που δεν έπαψαν λεπτό να ενισχύουν τις προσπάθειες τους, οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους και κατάφεραν να μειώσουν στο γκολ (6-5) πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου τελικού με γκολ του Μάλιαρακ.

Στη συνέχεια ο Μυλωνάκης έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων (7-5) στη Βουλιαγμένη (7-5) και 4 λεπτά πριν το τέλος ο Μάλιαρακ με άστοχη εκτέλεση πέναλτι έχασε την ευκαιρία να ξαναβάλει στη διεκδίκηση της νίκης την ομάδα μας.

Πλέον, ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει εκ νέου το πλεονέκτημα έδρας καλείται να νικήσει στον δεύτερο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/5, 18:30) στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.


«Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα ήμασταν κακοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Δεχτήκαμε εύκολα γκολ και οι επιθέσεις μας γίνονταν με νευρικότητα. Προφανώς είχαμε περισσότερο άγχος από τους αντιπάλους μας και παρά την πολύ καλή αντίδρασή μας στο 3ο και 4ο οκτάλεπτο δεν καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή.

Εξάλλου, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να καλύψεις μία τόσο μεγάλη διαφορά σε έναν τελικό.

Δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός και οφείλουμε το Σάββατο να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο» τόνισε μετά το τέλος του πρώτου τελικού ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ