2013-05-14 19:24:16
Φωτογραφία για Επαφές με τον Ντε Λαουρέντις για Καβάνι η Τσέλσι
Συνάντηση με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θα έχουν οι ιθύνοντες της Τσέλσι στο Λονδίνο με το βασικό θέμα που αναμένεται να συζητηθεί να είναι αυτό του Έντινσον Καβάνι.

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για επαγγελματικούς λόγους αυτές τις μέρες και η Τσέλσι δεν έχασε ευκαιρία.

Σύμφωνα με τον Tancredi Palmeri, γνωστό δημοσιογράφο της "Gazzetta dello Sport", οι δύο πλευρές κανόνισαν να συναντηθούν και το θέμα συζήτησης δε θα είναι άλλο από τον Έντινσον Καβάνι.

Στην Τσέλσι έχουν συνηθίσει να δρουν ακόμη κι αν δεν γνωρίζουν ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής και ο Ουρουγουανός είναι μία περίπτωση που θεωρούν πολύ ελκυστική. Οι Λονδρέζοι ψάχνουν εδώ και πολύ καιρό για έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να υπογράφει όπως όλα δείχνουν στη Μονακό ο Καβάνι ειναι η ιδανική περίπτωση.

Η θέση της Νάπολι σε αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρη. Ο παίκτης έχει ρήτρα 63 εκατομμυρίων ευρώ και παραχωρείται μόνο σε περίπτωση ενεργοποίησής της. Ως τώρα κανένας σύλλογος δεν έχει δώσει αυτό το ποσό παρόλα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ